Antena Meniu Search
x

Angajata unui centru pentru protecţia copilului, bătută cu scaunele de copii (Video)

Ofiţerul unui centrului de protecţie a copilului din Uttar Pradesh, India, a căzut victimă chiar copiilor din centrul respectiv, după ce femeia a încercat să le impună un anumit program.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.11.2019, 16:30

Copiii au înconjurat şi apoi au bătut o profesoară
Mai mulţi copii au bătut cu scaunele o angajată a unui centru pentru protectia copiilor - foto indianexpress.com

Ofiţerul unui centrului de protecţie a copilului din Uttar Pradesh, India, a căzut victimă chiar copiilor din centrul respectiv, după ce femeia a încercat să le impună un anumit program.

Adolescenţii s-au înfuriat şi au început să o lovească pe femeie cu tot ce le-a picat în mână, înclusiv cu scaune. Imaginile au fost înregistrate de camera de supraveghere a unităţii respective.

Femeie bătută de copii, într-un centru de protecţie al minorilor

O femeie, angajata centrului Gandhi Seva Niketan Ashram din Chak Dhaurahra, India, a depus o plângere la Poliţie, în care susţine că minorii din centru au agresat-o verbal și chiar au bătut-o, la comanda managerului centrului respectiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Lucrez la Gandhi Seva Niketan Ashram. Managerul instituției i-a provocat pe studenți să mă bată și să mă abuzeze. Am fost lovită cu scaune și pălmuită de copii. Sunt aici să depun plângere la magistratul de district", a declarat Mamata Dubey reporterilor, precizează siasat.com.

Totuși, managerul le-a spus reporterilor că femeia a fost atacată pentru ca s-a adresat copiilor cu apelativul "orfanilor", potrivit indianexpress.com.

Întregul incident a fost prins pe camera de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Angajata unui centru pentru protecţia copilului, bătută cu scaunele de copii (Video)