Antena Meniu Search
x

Studiu: Se așteaptă un "chiul" în masă de la serviciu, după ultimul episod Game of Thrones

Aproximativ 11 milioane de americani vor lipsi de la serviciu duminică seara și luni, cu ocazia difuzării ultimului episod din serialul Game of Thrones, arată un studiu realizat de Workforce Institute at Kronos.

de Redactia Observator

la 19.05.2019, 15:18

Urzeala Tronurilor
Milioane de angajați vor lipsi de la serviciu, pentru a urmări finala Game of Thrones - Facebook | Game of Thrones

Aproximativ 11 milioane de americani vor lipsi de la serviciu duminică seara și luni, cu ocazia difuzării ultimului episod din serialul Game of Thrones, arată un studiu realizat de Workforce Institute at Kronos.

Circa 4.9 milioane de americani vor avea parte de un weekend prelungit, în care fie vor cere o zi liberă în ultimul moment, fie vor folosi motive de ordin medical pentru a lipsi de la serviciu luni, scrie cnbc.com

La aceștia se adaugă circa 5.9 milioane de angajați care de obicei lucrează duminica, însă vor face tot posibilul pentru a urmări finalul serialului, tot pe motive medicale sau folosind o zi de concediu. 

Potrivit studiului citat, finala Game of Thrones va afecta circa 27.2 milioane de muncitori din Statele Unite, de duminică seara și până luni.

În timp ce 10.7 milioane de persoane nu se vor prezenta la locul de muncă, alte 2.9 milioane sunt așteptate să întârzie, iar 3.4 milioane au aranjat din timp să lucreze de acasă, deși în mod normal nu ar face asta. 

Alte milioane vor avea o productivitate scăzută, pierzând ore întregi discutând cu colegii despre acțiunea din ultimul episod. Nu puțini sunt cei care vor citi articole întregi pe subiect sau vor lua calea social media, pentru a împărtăși propriile concluzii în cercul de prieteni.

Kronos estimează că circa 35.8 milioane de angajați discută sau citesc despre Game of Thrones cel puțin o oră pe săptămână, deși nu urmăresc serialul în mod curent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Studiu: Se așteaptă un "chiul" în masă de la serviciu, după ultimul episod Game of Thrones