Antena Meniu Search
x

Celebra spioană rusă Anna Chapman îl numește "trădător" pe Serghei Skripal. "Ca de obicei, Rusia e vinovată pentru tot"

Celebra spioană rusă Anna Chapman l-a catalogat drept "trădător" pe Serghei Skripal, fost dublu agent rus GRU, care a fost otrăvit la Salisbury, în Anglia.

Celebra spioană rusă Anna Chapman l-a catalogat drept "trădător" pe Serghei Skripal, fost dublu agent rus GRU, care a fost otrăvit, duminica trecută, la Salisbury, în Anglia.

Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani, şi fiica sa, Iulia, în vârstă de 33 de ani, au fost găsiţi inconştienţi, duminică, pe o bancă într-un centru comercial de la Salisbury, în sudul Angliei. Ei sunt spitalizaţi în stare critică.

Alte 19 persoane, care au sosit la locul incidentului, au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Britanicii au anunțat că o neurotoxină a fost substanța folosită pentru intoxicarea fostului colonel din cadrul serviciilor militare ruse de informaţii GRU care a fost încercerat în Rusia, în 2008, sub acuzaţia de spionaj în favoarea Marii Britanii.

Anna Chapman a făcut parte dintr-un controversat schimb de spioni ce a avut loc în 2010. Atunci, patru prizonieri au fost eliberaţi de Moscova în schimbul a 10 spioni americani.

Acum la o săptămână după otrăvirea lui Skripal, Chapman îl catalogheză pe acesta drept "trădător".

"Ca de obicei, Rusia este automat vinovată pentru tot... în ciuda faptului că trădătorul Skripal a fost iertat de președinte și eliberat. Atunci când se investighează o crimă, primul aspect ce trebuie stabilit este motivul crimei. Cine beneficiază de pe urma ei? In orice caz, Rusia nu este interesată de acest scandal. Are nevoie Occidentul de o dovadă pentru a blama Rusia?", a scris spioana pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Celebra spioană rusă Anna Chapman îl numește "trădător" pe Serghei Skripal. "Ca de obicei, Rusia e vinovată pentru tot"