Antena Meniu Search
x

ANUNȚ făcut de Kliciko: Timoşenko va candida la preşedinţia Ucrainei

Vitali Kliciko, reprezentantul Opoziției ucrainene, a anunțat că Iulia Timoșenko intenționează să candideze la alegerile prezidențiale.

Kliciko a declarat că: „Timoşenko a vorbit despre această intenţie miercuri“

De asemenea Kliciko s-a declarat deja candidat la alegerile prezidenţiale anticipate din Ucraina, programate pentru 25 mai.

„Voi fi candidat la prezidenţiale. Sunt convins că trebuie să schimbăm complet principiile şi regulile jocului în Ucraina, trebuie să restabilim dreptatea“, a mai spus Kliciko.

La rândul său, fostul preşedinte al Ucrainei, Viktor Yanukovici a declarat, despre candidatura Iuliei Timoşenko că:  "Nu ştiu ce destin va avea, dacă se va implica în alegeri sau nu. Cred că poporul va răspunde la această întrebare, dacă va mai avea un viitor în politică sau nu."

În legătură cu condamnarea Iuliei Timoşenko, Yanukovici a spus că Justiţia a dat o decizie, care a fost pusă în aplicare iar conditiile acesteia din închisoare au fost foarte bune.El a mai spus că eliberarea ei este o problemă ce trebuie discutată din punct de vedere legal. 

"Nu i-am dorit niciodată răul, nu am sentimente personale negative faţă de ea, dar acordul cu Rusia a condus la pierderi de 20 de miliarde pentru Ucraina şi asta e o povară pentru poporul ucrainean," a mai spus Yanukovici.

sursă: ro.stiri.yahoo.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » ANUNȚ făcut de Kliciko: Timoşenko va candida la preşedinţia Ucrainei