Antena Meniu Search
x

Apariţie înfricoşătoare pe plajă! Un crocodil de trei metri a creat panică într-o staţiune turistică

Mai multe plaje din cunoscuta staţiune turistică thailandeză Phuket au fost plasate în stare de alertă, după ce localnicii au semnalat apariţia unui crocodil de trei metri în timpul weekendului, au declarat autorităţile citate de DPA.

Mai multe plaje din cunoscuta staţiune turistică thailandeză Phuket au fost plasate în stare de alertă, după ce localnicii  au semnalat apariţia unui crocodil de trei metri în timpul weekendului, au declarat autorităţile citate de DPA.

'O mulţime de localnici au semnalat apariţia (animalului), însă nu l-am găsit încă', a declarat Paiboon Bunlipatanon, directorul Oficiului pentru Pescuit din Phuket.

Potrivit responsabilului, este prima dată după mai mulţi ani când prezenţa unui crocodil este raportată la Phuket, o destinaţie extrem de populară în rândul turiştilor şi expaţilor, situată la 840 kilometri sud de Bangkok.

Publicaţiile locale Phuket Gazette şi Phuket News au publicat marţi imagini şi un clip video în care poate fi văzut un crocodil masiv. Imaginile au fost realizate cu ajutorul unei drone a unui rezident din Phuket în timpul week-end-ului.

Crocodilul a fost remarcat plutind la aproximativ 300 de metri de plaja Bang Tao, a declarat Paiboon. Miercuri, în pofida avertismentelor, circa 50-60 de turişti puteau fi văzuţi pe plajă.

Deşi originea animalului rămâne necunoscută, este foarte probabil ca acesta să fie un crocodil de apă dulce, nu de apă sărată, foarte rar în zonă, a completat oficialul menţionat.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Apariţie înfricoşătoare pe plajă! Un crocodil de trei metri a creat panică într-o staţiune turistică