Antena Meniu Search
x

Apel emoţionant pentru bebeluşul român părăsit de mamă în spital, în Italia: "Ajutaţi-l pe acest micuţ"

Un apel emoţionant a fost lansat pentru bebeluşul român părăsit de mamă în spital, în Italia. A fost publicată fotografia acestuia şi mesajul: "Ajutaţi-l pe acest micuţ". 

Un apel emoţionant a fost lansat pentru bebeluşul român părăsit de mamă în spital, în Italia. A fost publicată fotografia acestuia şi mesajul: "Ajutaţi-l pe acest micuţ". 

Drama bebeluşului român de 48 de zile abandonat de mamă în spital, în Italia, a emoţionat sute de oameni, nu doar pe medicii şi asistentele care îl îngrijesc în spitalul de pediatrie din Bari. "La un momentdat mama a plecat şi nu s-a mai întors. Ne-a fost imposibil să o mai găsim.", a declarat presei italiene una dintre doctoriţele care îngrijesc acum bebeluşul. 

Bebeuşul s-a născut la Trento pe 24 septembrie, iar după o săptămână a fost transferat la spitalul de pediatrie din Bari, unde a fost diagnosticat cu atologie metabolică, leucinoză și o problemă cu inima. Mama lui a stat alături de el până în urmă cu aproximativ o săptămână, scrie nuovosud.it. 

Povestea micuţului român a emoţionat foarte mulţi oameni şi a fost lansat un apel pentru ca acestuia să nu îi lipsească nimic. Astfel, la spital vin zilnic donaţii pentru el, hăinuţe, scutece şi orice altceva solicită medicii.

Personalul spitalului de pediatrie Giovanni XXIII din Bari s-a mobilizat exemplar şi bebeluşul român e îngrijit pe rând de cineva, peste turele normale, astfel că nu e niciodată singur. Părinţii bebeluşului nu au potut fi contactaţi nici de personalul medical, nici de cei de la Asistenţă Socială, închizându-şi telefonul.

Tribunalul de Minori va lua o decizie în ceea ce-l priveşte pe bebeluş, cel mai probabil urmând ca el să primească un asistent social care să se ocupe de el. Până atunci personalul spitalului l-a adoptat, iar alte mămici âi asigură practic tot ce are nevoie, scutece, hăinuţe şi chiar căldura umană care să îl ajute să nu se mai simtă singur pe lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Apel emoţionant pentru bebeluşul român părăsit de mamă în spital, în Italia: "Ajutaţi-l pe acest micuţ"