Antena Meniu Search
x

Apelul disperat făcut de doi părinți din Italia. Hoții au furat urna cu cenușa băiețelului lor: "Nu vrem să pierdem cea mai prețioasă amintire"

Doi părinți trec prin momente dificile, după ce hoții le-au spart locuința și au furat cel mai de preț lucru pe care-l aveau: urna cu cenușă a copilului lor. Micuțul Manuel s-a stins din viață, la vârsta de patru ani, din cauza unei boli nemiloase. A murit de cancer, iar toată comunitatea a fost în doliu.

de Cristina Cruceru

la 21.12.2022, 13:16

Apelul disperat făcut de doi părinți din Italia. Hoții au furat urna cu cenușa băiețelului lor
Apelul disperat făcut de doi părinți din Italia. Hoții au furat urna cu cenușa băiețelului lor - Shutterstock, La Nazione

Doi părinți cer ajutorul tuturor pentru a recupera urna cu cenușa copilului lor. Hoții au dat buzna în locuința lor și au furat ce aveau mai de preț: urna cu cenușa băiețelului lor, care a murit de cancer. Micuțul Manuel avea patru ani și s-a stins din viață în 2015, din cauza bolii cumplite. O altă lovitură aveau să o trăiască, de curând, după ce casa lor le-a fost spartă, iar făptașii au furat urna cu cenușă a băiatului lor.

Acum, familia face un apel disperat, ba chiar îl imploră pe hoț să le aducă urna înapoi. Cel mai probabil, făptașul nu și-a dat seama ce se află în urna respectivă, ci doar a văzut-o a fi de alamă, așa că s-a gândit s-o fure.

"Îl rugăm pe cel care a intrat în casa noastră să ne înapoieze cumva cenușa fiului nostru", spun disperați părinții, după ce s-au întors acasă și au văzut ce lipsește.

Părinții fac un apel disperat către hoț

"Nu este posibil să furi o urnă mortuară, care este neprețuită pentru noi. Evident, fapta este investigată de poliție, dar speranța este că apelul nostru va ajunge la cei care au pătruns prin efracție în locuința noastră. Nu vrem să pierdem cea mai prețioasă amintire a copilului pe care l-am iubit atât de mult”, au mai spus părinții, conform La Nazione.

Manuel Cianferoni s-a stins din viață la vârsta de patru ani, după ce a luptat din greu împotriva unei tumori pe creier. Copilul nu a mai avut nicio șansă la viață. Când avea doar doi ani, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier, care părea să se vindece cu ajutorul tratamentului. Din păcate, nu a fost așa, iar băiatul s-a stins din viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Apelul disperat făcut de doi părinți din Italia. Hoții au furat urna cu cenușa băiețelului lor: "Nu vrem să pierdem cea mai prețioasă amintire"