Antena Meniu Search
x

Ziua zero pentru Apple! Compania lansează, astăzi, ediția aniversară de 10 ani a iPhone

Cel mai aşteptat smartphone al anului va fi lansat oficial astăzi.După ce a pierdut teren în faţa principalilor rivali, Apple încearcă să revină pe primul loc în topul producătorilor de telefoane mobile. Aşa că, pentru prima oară în istoria sa de 10 ani, Apple va lansa simultan trei modele de telefoane inteligente. Iar cel mai scump dintre telefoanele iPhone va avea şi cel mai piperat preţ de până acum: 1.000 de dolari!

Vezi și

Cel mai aşteptat smartphone al anului va fi lansat oficial astăzi.După ce a pierdut teren în faţa principalilor rivali, Apple încearcă să revină pe primul loc în topul producătorilor de telefoane mobile.  Aşa că, pentru prima oară în istoria sa de 10 ani, Apple va lansa simultan trei modele de telefoane inteligente. Iar cel mai scump dintre telefoanele iPhone va avea şi cel mai piperat preţ de până acum: 1.000 de dolari!

Este ziua zero, pentru Apple. Compania lansează la Cupertino, în California, trei dintre cele mai performante telefoane inteligente de până acum: iPhone 8, iPhone 8S şi iPhone X. 

Imaginile cu miile de fani care aşteptau, în anii trecuţi, în faţa magazinelor au făcut înconjurul lumii. Însă, anul acesta sunt voci care spun că gigantul american ar putea să nu mai aibă acelaşi succes. Pentru prima oară în istorie, producătorul chinez Huawei a depăşit Apple în vânzările de telefoane mobile.

Noile smartphone-uri vor veni cu un design menit să readucă iPhone în rând cu rivalii precum Samsung, Huawei sau LG, speră conducerea companiei din California. Iar cea mai vizibilă schimbare este ecranul fără margini, spun experţii, primul display atât de generos. Apple va înlocui şi amprenta digitală cu o tehnologie de ultimă generaţie, bazată pe recunoaşterea facială.

Pe acelaşi subiect

Producătorii vor să câştige teren şi cu încărcarea wireless, însă tehnologia există deja la multe alte smartphone-uri ale companiilor rivale. Iar schimbările de design nu se termină aici.

Apple ar putea să renunţe la butonul Home cu care ne-am obişnuit deja şi să îl înlocuiască cu o bară digitală. 

Noile telefoane vor intra în magazine, cel mai probabil, în luna octombrie. Însă, până vor ajunge şi la fanii români, va mai dura. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Ziua zero pentru Apple! Compania lansează, astăzi, ediția aniversară de 10 ani a iPhone