Antena Meniu Search
x

Arest la domiciliu pentru românul acuzat că a comis cel puţin 12 furturi şi jafuri în Italia

Un român de 22 de ani a fost reţinut la Canicatti, în Italia, fiind acuzat de comiterea a cel puţin 12 furturi şi jafuri în Peninsulă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.01.2021, 09:58

Românul acuzat de comiterea infracţiunilor are doar 22 de ani
Poliţiştii italieni l-au prins pe român după ce a jefuit un oficiu poştal - Agrigento Notizie
  • Românul acuzat de comiterea infracţiunilor are doar 22 de ani.
  • Românul ar urma să poarte o brăţară electronică pe perioada arestului la domiciliu.

Românul a fost prins după ce a jefuit un oficiu poştal, însă este acuzat că o mare parte dintre infracţiuni le-a comis în perioada martie 2018 - aprilie 2019.

Conform Agrigento Notizie, poliţiştii italieni iau în calcul posibilitatea ca românul să fi comis şi alte infracţiuni în perioada din aprilie 2019 şi până în prezent, dar nu exclud şi posibilitatea ca, în perioada amintită, românul să se fi refugiat, de fapt, în ţara natală, pentru a fi departe de ochii anchetatorilor italieni.

Culmea este că, în ciuda numărului mare de infracţiuni comise, magistraţii italieni au decis ca românul să fie plasat în arest la domiciliu până la finalul anchetei.

Românul acuzat de comiterea infracţiunilor are doar 22 de ani

Totuşi, acesta ar urma să poarte o brăţară electronică pentru ca anchetatorii să poată afla dacă bărbatul respectă restricţiile impuse.

Oamenii legii sunt convinşi că au adunat suficient de multe probe astfel încât românul de 22 de ani să fie condamnat la ani grei de închisoare. Vorbim despre probe ADN ridicate de la locurile în care au fost comise infracţiunile, dar şi declaraţii ale unor martori şi imagini surprinse de camere de supraveghere.

De asemenea, anchetatorii ar fi găsit la domiciliul românului mai multe bunuri despre care se presupune că au provenit din comiterea unor infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Arest la domiciliu pentru românul acuzat că a comis cel puţin 12 furturi şi jafuri în Italia