Antena Meniu Search
x

"Am fost norocoasă. Totul a fost un miracol". O tânără a stat ascunsă sub cadavre timp de 7 ore, pentru a scăpa cu viață de la "Festivalul Morții" din Israel

Război în Israel. Mărturiilor șocante ale supraviețuitorilor din de la festivalul groazei, unde aproape 300 de tineri au fost uciși cu brutalitate de teroriștii Hamas. O tânără care a scăpat din ghearele morții a povestit că a stat ascunsă printre cadavre timp de șapte ore pentru a scăpa cu viață.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 21:17

O tânără a stat ascunsă sub cadavre timp de 7 ore, pentru a scăpa cu viață de la festivalul groazei din Israel
O tânără a stat ascunsă sub cadavre timp de 7 ore, pentru a scăpa cu viață de la festivalul groazei din Israel - @leesasi / @natasharaque / Instagram

Lee Sasi a participat la festivalul la care mai erau aproximativ 3.000 de alți tineri, majoritatea israelieni, când Hamas a atacat sâmbătă dimineața. Sasi și alți aproximativ 35 de persoane se adăpostiseră într-un buncăr când au fost descoperiți de terorștii Hamas, care au început să tragă focuri de armă la întâmplare, potrivit New York Post.

A stat șapte ore ascunsă sub cadavre

Sasi a fost una dintre cele 10 persoane care au supraviețuit îngrozitorului atac, ascunzându-se sub cadavre ore în șir, potrivit mesajelor pe care le-a trimis unei prietene.

Da, după 7 ore de stat ascunsă sub cadavre în adăposturile anti-bombe. Nu glumesc”, a scris în mesaj tânăra, apoi i-a trimis prietenei o poză în care păreau să fie mai multe cadavre stivuite unul peste altul.

Pe acelaşi subiect

„Am fost atât de norocoși. Totul a fost un miracol”

Se estimează că 800 de israelieni au fost uciși, peste 2.000 sunt răniți și peste 150 au fost luați în captivitate de Hamas, inclusiv străini. Oficialii din domeniul sănătății din Gaza raportează că cel puțin 300 de palestinieni au fost uciși și 2.200 au fost răniți de sâmbătă.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunțat „Suntem în război” și a promis că Hamas va plăti „un preț pe care nu l-a cunoscut niciodată”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » "Am fost norocoasă. Totul a fost un miracol". O tânără a stat ascunsă sub cadavre timp de 7 ore, pentru a scăpa cu viață de la "Festivalul Morții" din Israel