Antena Meniu Search
x

Armata rusă a bombardat 83 de ținte teroriste în Siria în ultimele 24 de ore

Armata rusă a făcut un anunț miercuri, conform căruia, a bombardat 83 de ținte ale grupărilor teroriste în Siria în ultimele 24 de ore.

 Armata rusă a făcut un anunț miercuri, conform căruia, a bombardat 83 de ținte ale grupărilor teroriste în Siria în ultimele 24 de ore.

Avioanele rusești, care au ieșit marți de 46 de ori în spațiul aerian sirian, au lovit poziții în provinciile Idleb (nord-vest), Alep (nord-vest), Deir Ezzor (est), Damasc și Hama (centru), se arată într-un comunicat al Ministerului rus al Apărării, citat de agențiile ruse.

Potrivit ministerului, un atelier în care se fabricau obuze și un depozit de explozibili ale Frontului Al-Nosra, aripa siriană a Al-Qaida, au fost distruse în apropiere de Alep.

În apropiere de Khan Cheikhoun, în provincia Hama, un avion Su-25 a lovit de asemenea o tabără de antrenament a Frontului Al-Nosra, distrugând depozite și mai multe vehicule, a precizat aceeași sursă.

Armata rusă a anunțat de asemenea că a bombardat un post de comandă al grupării Statul Islamic (SI), situat pe un munte din provincia Idleb, precum și un punct de adunare în apropiere de Sarmine, la 270 kilometri nord de Damasc.

Într-o vizită surpriză marți seara la Moscova, Bashar al-Assad i-a mulțumit lui Vladimir Putin pentru angajamentul său militar, subliniind că după război trebuie să urmeze dialogul politic.

După 30 septembrie, aviația rusă a anunțat că a lovit zilnic zeci de ținte teroriste în Siria, cu acordul regimului de la Damasc, al cărui principal aliat este Rusia.

Sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Armata rusă a bombardat 83 de ținte teroriste în Siria în ultimele 24 de ore