Antena Meniu Search
x

Asasinul Marianei, românca de 19 ani răpită și ucisă în Italia, a fost adus în fața justiției

Ucigașul Marianei Szekeres, o româncă de 19 ani ucisă în Italia, a fost adus în fața justiției, la 3 ani de la crimă. Carmine Ferrante riscă 20 de ani de închisoare.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 22.11.2019, 17:43

Ucigașul Marianei Szekeres, o româncă de 19 ani ucisă în Italia, a fost adus în fața justiției, la 3 ani de la crimă. Carmine Ferrante riscă 20 de ani de închisoare.

Asasinul româncei a mai fost acuzat pentru o altă crimă. Carmine Ferrante, un muncitor din localitatea Vietri sul Mare, a fost inculpat pentru uciderea unei tinere prostituate din Bulgaria.

Cum a fost comisă crima

Acum, e pus sub acuzare pentru răpirea și uciderea tinerei Mariana Szekeres. Românca de 19 ani a fost răpită în noaptea de 30 aprilie 2016. Cadavrul său a fost descoperit 16 zile mai târziu, pe jumătate dezbrăcat și într-o avansată stare de descompunere. Trupul neînsuflețit zăcea pe un câmp de lângă Salerno.

Martorii spun că fata a fost luată în mașină cu forța de italian. Ea a fost violată și ucisă, iar cadavrul a fost apoi abandonat.

Mariana Szekeres vorbește la telefon

Trupul Marianei, ținut 2 ani la morgă

La doi ani după crimă, trupul româncei încă zăcea într-o morgă din Italia. Procurorii au cerut ca să nu fie înmormântată, pentru că nu reușiseră să identifice autorul crimei.

În cele din urmă, trupul fetei a fost repatriat în România, unde a avut loc înmormântarea.

Criminalul a fost identificat și arestat abia în februarie anul acesta.

Procurorii cer 20 de ani de închisoare

Carmine Ferrante dă socoteală abia acum în fața justiției italiene. Audierile preliminare ale procesului au început în aceste zile. Următoarea audiere va fi pe 10 ianuarie 2020, spune salernotoday.it.

Procurorii italieni au cerut pentru ucigașul româncei o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Stiri externe » Asasinul Marianei, românca de 19 ani răpită și ucisă în Italia, a fost adus în fața justiției