Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Asta e tot". Un soldat ucrainean a încărcat pe Google toate fotografiile făcute în catacombele de la Azovstal înainte de a fi capturat

Un luptător în batalionul Azov a documentat asediul asupra combinatului Azovstal și a încărcat fotografiile pe rețelele sociale, înainte de a fi capturat. Militarul le-a cerut urmăritorilor săi să distribuie imaginile pentru a vedea o lume întreagă dezastrul făcut de ruși. Război Rusia - Ucraina, ziua 89

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 16:13

Vineri, Kozatsky a pubicat ultimul mesaj pe Twitter: „Asta e tot. Vă mulțumim din adăpostul de la Azovstal – locul morții și al vieții mele”. Acesta a postat și un link către fotografiile surprinse în cele două luni petrecute în subteran. 

„Trimiteți-le către toate concursurile de fotografe. Dacă câștig ceva, va fi minunat dacă aș câștiga un premiu după eliberare”. 

Pe 20 mai, Ministerul rus al Apărării a publicat imagini cu predarea ultimului grup de soldați ucraineni de la uzina Azovstal din Mariupol, potrivit Interfax.

În total, din 16 mai până pe 20 mai, 2.439 de persoane din regimentul Azov și din Forțelor Armate ale Ucrainei s-au predat la uzina Azovstal din Mariupol, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov. Ministerul rus al Apărării a declarat că uzina Azovstal și instalațiile subterane au intrat complet sub controlul armatei ruse.

Pe 21 mai, Pușilin a precizat că 78 dintre cei 2.439 de deținuți din Azovstal erau femei. Pprintre deținuți se numără și străini. Informațiile nu au putut fi verificate din surse independente și nu au fost confirmate de tabăra ucraineană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » "Asta e tot". Un soldat ucrainean a încărcat pe Google toate fotografiile făcute în catacombele de la Azovstal înainte de a fi capturat