Antena Meniu Search
x

Atac armat într-un club de studenţi din California. 12 morţi, inclusiv atacatorul (Video)

Zeci de persoane au fost împuşcate într-un atac armat comis joi într-un bar din oraşul Thousands Oaks, în statul american California.

Zeci de persoane au fost împuşcate la un club din Thousands Oaks
Atac armat într-un club de studenţi din California. Zeci de persoane au fost împuşcate - capturi video Twitter

Atac armat comis joi într-un bar din oraşul Thousands Oaks, în statul american California. Cel puţin o persoană a fost ucisă.

Actualizare 2: Sunt 12 morţi în urma atacului. Autorităţile americane au informat că suspectul în cazul atacului armat dintr-un bar din California a murit. Până în acest moment sunt 12 morţi, inclusiv atacatorul şi unul dintre paznicii de la intrarea în bar.

Conform presei, în interiorul barului se aflau cel puţin 200 de persoane care participau la o seară de muzică country. Imaginile difuzate la televiziunile locale arată persoane transportate aparent cu răni de la gloanţe.

Zeci de persoane au fost împuşcate în  barul din Thousands Oaks. Poliţia a fost chemată la Borderline Bar & Grill la ora locală 23:30.

Actualizare: Cel puţin 11 persoane au fost rănite, inclusiv un ofiţer de poliţie, în atacul armat din California. Autorităţile au confirmat că o persoană a murit în atac.

Potrivit The Independent, atacatorul a folosit, cel mai probabil, grenade de fum înainte de a deschide focul la Borderline Bar și Grill, la nord de Los Angeles, în jurul orei 21:30 locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform rapoartelor, un atacator a împuşcat un gardian de la intrarea din bar pentru ca apoi să pătrundă înăuntru şi să arunce cu „grenade de fum peste tot”.

O casieriţă s-ar afla printre cei răniţi, după ce bărbatul, descris ca având barbă şi purtând ochelari şi o pălărie, a început să tragă.

Departamentul de pompieri a informat că are loc un incident armat şi a avertizat publicul să stea departe de zonă, precizând că există mai mulţi răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atac armat într-un club de studenţi din California. 12 morţi, inclusiv atacatorul (Video)