Antena Meniu Search
x

ATAC ARMAT la liceu! BATJOCORIT că miroase urât, un tânăr a deschis focul asupra colegilor, în timpul cursurilor. Doi elevi sunt morţi, alţii sunt răniţi (VIDEO)

Un adolescent a împuşcat mortal doi colegi, la liceul unde studia! Tânărul, care ar avea în jur de 13 sau 14 ani, a deschis focul în timpul cursurilor.

Un adolescent a împuşcat mortal doi colegi, la liceul unde studia! Tânărul, care ar avea în jur de 13 sau 14 ani, a deschis focul în timpul cursurilor. Cele două victime aveau vârste cuprinse între 12 și 13 ani.

Potrivit BBC News, alţi patru elevi au fost răniţi în timpul atacului armat, care a avut loc în statul brazilian Goiana. 

Poliţia a deschis o anchetă şi investighează care a fost motivul care a dus la o asemenea tragedie. Atacatorul a fost arestat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un coleg al acestuia a declarat pentru presa locală că puştiul era adesea batjocorit de colegi. 

"Mulţi îi spuneau că miroase urât pentru că nu folosea deodorant. În pauza dintre ore, a scos arma din rucsac şi a început să tragă. Nu a ţintit pe cineva în mod special. Toată lumea a început să fugă", a spus băiatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » ATAC ARMAT la liceu! BATJOCORIT că miroase urât, un tânăr a deschis focul asupra colegilor, în timpul cursurilor. Doi elevi sunt morţi, alţii sunt răniţi (VIDEO)