Antena Meniu Search
x

Video Atac armat la o şcoală primară din Texas. 14 elevi şi o profesoară, ucişi de un tânăr de 18 ani

Atac în Texas: 14 elevi şi o profesoară au murit într-un atac armat care a avut loc la o şcoală din Texas, a anunţat guvernatorul Greg Abbott, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 25.05.2022, 00:35

Un tânăr de 18 ani a ucis 14 studenţi şi un profesor, la o şcoală din Texas
Un tânăr de 18 ani a ucis 14 studenţi şi un profesor, la o şcoală din Texas - Profimedia Images

Autorul masacrului din Texas este un tânăr de 18 ani, care ar fi venit la şcoala înarmat cu un pistol şi cu o puşcă. Acesta a fost ucis în urma intervenţiei poliţiştilor. Victimele au între 5 şi 11 ani, scrie BBC.

"A ucis în mod cumplit, de neînţeles, 14 copii şi un profesor. Şi el a murit, se pare că a fost ucis de primii poliţişti sosiţi la faţa locului. Doi dintre agenţi au fost împuşcaţi, dar nu au suferit răni grave", a spus guvernatorul Greg Abbott.

Mai multe persoane au fost rănite, printre care şi o femeie de 66 de ani, care se află în stare critică la un spital din San Antonio. Alţi 13 elevi sunt trataţi la acelaşi spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atac la şcoala din Texas: Joe Biden, la curent cu situaţia

Înaintea atacului, se pare că tânărul de 18 ani şi-ar fi ucis şi bunica, scrie CBS. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a declarat că a acţionat singur şi nu are complici.

Preşedintele Joe Biden a fost informat despre atac şi urmăreşte evenimentele. 

Anul trecut, 26 de atacuri au avut loc în şcolile din SUA, iar cel mai sângeros eveniment similar s-a întâmplat în 2012, la şcoala Sandy Hook, unde 26 de oameni au murit. Dintre aceştia, 20 au fost copii între 5 şi 6 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Atac armat la o şcoală primară din Texas. 14 elevi şi o profesoară, ucişi de un tânăr de 18 ani