Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atac armat la o şcoală primară din Texas. 14 elevi şi o profesoară, ucişi de un tânăr de 18 ani

Atac în Texas: 14 elevi şi o profesoară au murit într-un atac armat care a avut loc la o şcoală din Texas, a anunţat guvernatorul Greg Abbott, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 25.05.2022 , 00:35

Un tânăr de 18 ani a ucis 14 studenţi şi un profesor, la o şcoală din Texas Un tânăr de 18 ani a ucis 14 studenţi şi un profesor, la o şcoală din Texas - Profimedia Images

Autorul masacrului din Texas este un tânăr de 18 ani, care ar fi venit la şcoala înarmat cu un pistol şi cu o puşcă. Acesta a fost ucis în urma intervenţiei poliţiştilor. Victimele au între 5 şi 11 ani, scrie BBC.

"A ucis în mod cumplit, de neînţeles, 14 copii şi un profesor. Şi el a murit, se pare că a fost ucis de primii poliţişti sosiţi la faţa locului. Doi dintre agenţi au fost împuşcaţi, dar nu au suferit răni grave", a spus guvernatorul Greg Abbott.

Mai multe persoane au fost rănite, printre care şi o femeie de 66 de ani, care se află în stare critică la un spital din San Antonio. Alţi 13 elevi sunt trataţi la acelaşi spital.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atac la şcoala din Texas: Joe Biden, la curent cu situaţia

Înaintea atacului, se pare că tânărul de 18 ani şi-ar fi ucis şi bunica, scrie CBS. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a declarat că a acţionat singur şi nu are complici.

Preşedintele Joe Biden a fost informat despre atac şi urmăreşte evenimentele. 

Anul trecut, 26 de atacuri au avut loc în şcolile din SUA, iar cel mai sângeros eveniment similar s-a întâmplat în 2012, la şcoala Sandy Hook, unde 26 de oameni au murit. Dintre aceştia, 20 au fost copii între 5 şi 6 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Atac armat la o şcoală primară din Texas. 14 elevi şi o profesoară, ucişi de un tânăr de 18 ani