Antena Meniu Search
x

UPDATE Atac armat la un liceu din Kentucky: doi adolescenți au murit, iar 17 persoane au fost rănite. Criminalul, un elev de 15 ani, a fost arestat (Video)

UPDATE Un incident armat s-a produs, marți, la un liceu din Kentucky, doi adolescenți fiind uciși, iar atacatorul reținut.

Un incident armat s-a produs, marți, la un liceu din Kentucky, a anunţat guvernatorul acestui stat din partea central-estică a SUA, precizând că atacatorul a fost reţinut.

Update ora 22:30 - Victimele atacului de la liceul din Kentucky sunt doi adolescenți, o fată de 15 ani, care a murit în timpul atacului de la Marshall County, ș un băiat de 15 ani care a decedat la spital.

Alte 17 persoane au fost rănite, după ce atacatorul, un tânăr de 15 ani, a deschis focul, el fiind reţinut de forţele de ordine.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a declanşat atacul înainte de începerea orelor şi va fi acuzat de omucidere şi tentativă de omucidere.

Știrea inițială

Incidentul a avut loc loc la liceul Marshall County HS, din oraşul Benton. 'Tiruri de foc tragice la liceul Marshall County... Trăgătorul încarcerat, un deces confirmat, mai mulţi alţi răniţi... Multe lucruri sunt încă incerte', afirmă guvernatorul Matt Bevin într-o postare pe Twitter, fără să precizeze dacă victima este un elev. 

Anterior, postul de televiziune CBS News informase că cel puţin cinci elevi au fost răniţi.

Motivele atacatorului sunt încă necunoscute. La faţa locului au sosit echipaje de poliţie şi maşini ale salvării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » UPDATE Atac armat la un liceu din Kentucky: doi adolescenți au murit, iar 17 persoane au fost rănite. Criminalul, un elev de 15 ani, a fost arestat (Video)