Antena Meniu Search
x

Un instalator a rămas şomer, după ce a sedus cu 20 de lei o tânără de 19 ani de la Centrul de Copii

Un instalator din Satu Mare a trecut razant pe lângă ani grei de puşcărie, după ce a sedus o tânără de 19 ani, de la o Casă de Copii, oferindu-i 20 de lei.

Un instalator a rămas şomer, după ce a sedus cu 20 de lei o tânără de 19 ani de la Centru de Copii

Un instalator din Satu Mare a trecut razant pe lângă ani grei de puşcărie, după ce a sedus o tânără de 19 ani, de la o Casă de Copii, oferindu-i 20 de lei pentru momente nocturne de neuitat.

Bărbatul, care a fost acuzat în prima fază de viol de către o tânără de 19 ani aflată în grija Centrului de Îngrijire și Asistență ,,Alexandru” din Carei, era tocmai angajatul acelui centru.

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare, Mariana Dragoș, a declarat că a fost informată despre acest caz de membrii centrului din Carei. Mai mult decât atât, a aflat că cel acuzat de viol este nimeni altul decât instalatorul centrului.

”I-am desfăcut imediat contractul de muncă. Astfel de persoane nu au ce căuta în cadrul instituțiilor de asistență socială și protecția copiilor de la noi. Chiar dacă polițiștii spun că nu s-a produs nicio infracţiune în acest caz, noi nu putem tolera, sub nicio formă, astfel de cazuri”, a mai arătat Mariana Dragoș.

O tânără de 19 ani, din centrul de copii de la Carei, l-a acuzat în primă fază pe instalatorul aceluiași centru, un bărbat în vârstă de 56 de ani, de viol.

Ulterior, însă, după ce polițiștii au efectuat cercetăriule de rigoare, s-a constatat că nu este vorba despre niciun viol și că cele două părți s-au înțeles pentru a face amor.

Drept recompensă, tânăra a primit 20 de lei de la instalatorul care acum este șomer. Bărbatul ar fi declarat că actul sexual nu s-a produs în incinta centrului și a avut loc în afara orelor de serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un instalator a rămas şomer, după ce a sedus cu 20 de lei o tânără de 19 ani de la Centrul de Copii