Antena Meniu Search
x

Video Atac devastator cu drona Bayraktar TB2, filmat de armata Ucrainei. Momentul în care un convoi de camioane e înghiţit de foc

În doar câteva clipe, un convoi de camioane - despre care autorităţile ucrainene susţin că ar fi ruseşti - s-a transformat într-o minge uriaşă de foc. Imaginile au fost publicate de comandantul şef al Forţelor Armate din Ucraina, Valerii Zaluzhnyi, care a declarat că videoclipul surprinde un atac cu drona Bayraktar TB2.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 18:08

Vezi și

Comandantul şef al Forţelor Armate ucrainene, Valerii Zaluzhnyi, a postat pe reţelele de socializare un videoclip care prezintă o scenă dură, la fel ca multe altele petrecute în ultimele zile, de când Rusia a început invazia Ucrainei. În imagini se vede un convoi de camioane, lovit într-o fracţiune de secundă de o explozie uriaşă. Militarul ucrainean susţine că este un atac al armatei naţionale împotriva forţelor ruseşti, folosind o dronă Bayraktar, fabricată în Turcia.

Lupte grele în Ucraina, invadată de ruşi. A patra zi de război

Atacurile continuă în cea de-a patra zi de confruntări între Rusia şi Ucraina. Duminică, au avut loc explozii puternice în Kiev și la Vasilkov, unde a fost lovit un depozit petrolier. De asemenea, rușii au intrat în Harkov, iar armata ucraineană încearcă să țină piept atacului. O delegație rusă a ajuns în Belarus pentru negocieri, iar preşedintele Volodimir Zelenski a refuzat oferta Rusiei.

Ministerul ucrainean al Apărării a declarat, azi, că noul bilanţ al soldaţilor ruşi morţi pe front a ajuns la 4.300. Kremlinul nu confirmă informaţiile, care nu pot fi verificate independent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Atac devastator cu drona Bayraktar TB2, filmat de armata Ucrainei. Momentul în care un convoi de camioane e înghiţit de foc