Antena Meniu Search
x

Video Atac în Tokyo. Trei persoane, înjunghiate de o femeie care s-a urcat într-un tren cu un cuțit. Le-a spus polițiștilor că voia să omoare pe cineva

Atac într-un tren din Tokyo. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional. Trei persoane au fost înjunghiate chiar în momentul în care trenul oprise în staţie, relatează presa japoneză. 

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 10:07

Vezi și

Victimele au fost transportate la spital şi nu ştie momentan starea lor, dar oficialii spun că nu au răni care le pot pune în pericol viaţa.

Suspectul este o femeie

Suspectul este o femeie care a fost văzută în timp ce mânuia cuţitul în tren şi a fost ulterior reţinută, anunţă autorităţile. Incidentul a avut loc pe una dintre cele mai utilizate rute din capitala japoneză, iar circulaţia trenului respectiv a fost supendată pentru o scurtă perioadă de timp.

Femeia a fost reţinută în cele din urmă şi, potrivit agenţiei Kyodo, şi-a recunoscut faptele, spunând că a avut "intenţia de a ucide pe cineva", a declarat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Atac în Tokyo. Trei persoane, înjunghiate de o femeie care s-a urcat într-un tren cu un cuțit. Le-a spus polițiștilor că voia să omoare pe cineva