Antena Meniu Search
x

ATACUL ARMAT din Paris, surprins de un trecător! Bărbatul a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil (VIDEO ŞOCANT)

Apar noi imagini cu atacul de joi seară de pe bulevardul Champs Elysee, din Paris, soldat cu moartea unui poliţist şi rănirea gravă a altor doi.

Apar noi imagini cu atacul de joi seară de pe bulevardul Champs Elysee, din Paris, soldat cu moartea unui poliţist şi rănirea gravă a altor doi.

Jurnaliştii francezi de la Le Figaro au publicat un material video, filmat cu telefonul mobil, care suprinde momentul în care atacatorul trage asupra oamenilor legii.

Un martor a afirmat că atacatorul înarmat şi-a oprit maşina în spatele unei dube a poliţiei şi apoi a deschis focul asupra ofiţerilor de pe bulevardul Champs-Elysees cu un Kalaşnikov. 

Pe acelaşi subiect

”Era o dubă a poliţiei şi un bărbat a venit într-un Audi A80... A parcat chiar în spatele dubei şi apoi a ieşit din maşină cu un Kalaşnikov. Am auzit şase focuri de armă”, a declarat martorul. 

Atacatorul era ascuns în spatele dubei, de unde trăgea spre poliţişti.

”Era un poliţist care a căzut. Şi cred că acel poliţist a fost rănit. Eu eram la doi metri de dubă. Dacă nu era acea dubă, probabil m-ar fi ucis şi pe mine. Era un terorist”, a spus martorul din Paris.

Atacatorul a fost ucis într-un schimb de focuri cu forţele de ordine de pe Champs-Elysees, fiind identificat ulterior drept Karim Cheufi (39 de ani).

De asemenea, autorităţile i-au percheziţionat apartamentul din suburbia pariziană Chelles şi au reţinut trei membri ai familiei lui Cheufi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » ATACUL ARMAT din Paris, surprins de un trecător! Bărbatul a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil (VIDEO ŞOCANT)