Antena Meniu Search
x

Atacul armat din Pittsburgh a fost comis la o slujbă pentru un bebeluș, în sinagogă. Cel puțin 11 morți și 6 răniți

Atacul de la sinagoga din Pittsburgh a fost comis în timpul unei ceremonii religopase. Era o slujbă de dare a numelui pentru un bebeluș, spun anchetatorii. Atacatorul a ucis 11 persoane și a rănit 10.

Polițist participant la operațiune
Polițist intervine în atacul armat de la sinagoga din Pittsburgh - Reuters

Atacul de la sinagoga din Pittsburgh a fost comis în timpul unei ceremonii religopase. Era o slujbă de dare a numelui pentru un bebeluș, spun anchetatorii. Atacatorul a ucis 11 persoane și a rănit 6.

Martorii spun că, în momentul comiterii atacului, erau mulți oameni la sinagoga din Pittsburgh.

Ulterior, procurorul general al statului Pennsylvania a venit cu informații suplimentare. El a spus că atacatorul ”a luat vieți nevinovate” în timpul unei ceremonii de dare a numelui, pentru un bebeluș.

Atacatorul se numește Robert Bowers și are 46 de ani. Individul e originar chiar din Pittsburgh. Conturile sale din social media sunt pline de postări anti-semite.

De asemenea, Bowers nu se declară un fan al lui Trump, spunând că nu a votat cu el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Robert Bowers a comis atacul cu o armă de asalt tip AR-15, foarte populară în Statele Unite, dar care a fost frecvent folosită și în incidente armate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Atacul armat din Pittsburgh a fost comis la o slujbă pentru un bebeluș, în sinagogă. Cel puțin 11 morți și 6 răniți