Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Focuri de arma in fata sediului Guvernului italian. Un politist a fost grav ranit

Un atentat a avut loc, duminica, in fata Guvernului italian. Un barbat a tras opt focuri de arma, ranind trei persoane

de Redactia Observator

la 28.04.2013 , 18:02

UPDATE 14:35 Site-ul de stiri TgCom24 -Mediaset.it. a anuntat ca autorul atentatului de duminica din fata Palatului Chigi, sediul guvernului, este un italian, Luigi Preiti, antreprenor in varsta de 46 de ani, originar din regiunea Calabria, cu probleme psihice.

UPDATE 13:50 O persoana a fost ranita la nivelul gatului si se afla in stare grava, iar cealalta a fost atinsa la nivelul unui picior, potrivit Ansa, care afirma ca o trecatoare ar fi fost, de asemenea, "stearsa" de un glont.

Potrivit unor declaratii pentru AFP ale unor martori, un barbat a tras asupra carabinierilor de la o distanta de aproximativ cinci metri. Suspectul purta haina si cravata, conform agentiei Ansa, care a anuntat ca este vorba despre un italian care ar prezenta probleme psihice.

Vezi și

Fortele de ordine l-au retinut pe cel care a tras focurile de arma, dar acestia au declarat ca mai exista un barbat inarmat, care ar putea trage in orice moment.

Cele doua persoane ranite au fost transportate de urgenta la spital.

"Au fost raniti doi carabinieri. Au sosit deja doua ambulante pentru a ii transporta la spital. Barbatul a fost prins de fortele de ordine si acum este transportat la Comisariat", a declarat un corespondent Antena 3.

"Nu exista informatii despre acest barbat, dar fortele de ordine cred ca este vorba despre un atentat si se pare ca mai exista un barbat inarmat care ar viza sa continue planul de atac, conform autoritatilor", a relatat Alina Harja.

Totul s-a intamplat in momentul in care Guvernul Letta depunea juramanatul.

Se pare ca s-au tras opt focuri de arma.

Membrii cabinetului au fost instiintati despre ce se intampla in afara Guvernului, iar ceremonia de investitura a fost oprita.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Focuri de arma in fata sediului Guvernului italian. Un politist a fost grav ranit