Antena Meniu Search
x

Atmosferă de basm, pe un ger de Cartea Recordurilor, la Revelionul din New York

New York-ul a trăit cea mai frumoasă noapte din an la temperaturi negative demne de Cartea Recordurilor. Sosirea lui 2018 a oferit emoţii copleşitoare.

Vezi și

New York-ul a trăit cea mai frumoasă noapte din an la temperaturi negative demne de Cartea Recordurilor. Sosirea lui 2018 a oferit emoţii copleşitoare. Au fost cereri în căsătorie, jurăminte de iubire, lacrimi de fericire şi focuri de artificii ca în poveştile Disney.

Pe un ger cumplit, peste un milion de oameni au admirat, la 12 noaptea, coborârea celebrului glob luminos în piaţa Times Square din New York. Orele de aşteptare au fost răsplătite cu minute magice. 

În acordurile melodiei „New York, New York", a lui Frank Sinatra, doar tradiționalul sărut din Times Square a îmblânzit cele minus 17 grade Celsius. A fost al doilea cel mai friguros Revelion din istoria metropolei americane.

O tânără a fost cerută în căsătorie chiar în primul minut din anul 2018. 

Pe acelaşi subiect

Pentru o jurnalistă din Statele Unite, Anul Nou a venit cu nunta visată. Maria Menounos s-a luptat cu cancerul, iar de Revelion s-a căsătorit cu cel care i-a oferit iubirea şi sprijinul său în ultimii 20 de ani. 

În noaptea dintre vechiul şi noul an, Mariah Carey a cântat din nou în Times Square. Dar a făcut şi o gafă.  

Azi-noapte, cântăreaţa americană a oferit, însă, un spectacol reuşit. Mariah Carey şi-a luat revanşa după recitalul dezastruos oferit în urmă cu un an, când a uitat versurile unuia dintre hiturile sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Atmosferă de basm, pe un ger de Cartea Recordurilor, la Revelionul din New York