Antena Meniu Search
x

Vedetele au dat România pe locuri tot mai exotice pentru a petrece noaptea dintre ani

La cumpăna dintre ani, multe vedete au ciocnit cupe de şampanie departe de casă.

Vezi și

La cumpăna dintre ani, multe vedete au ciocnit cupe de şampanie departe de casă. Adi Mutu împreună cu soţia lui au admirat focul de artificii de la miezul nopţii în Republica Dominicană, acolo unde locuieşte Consuelo, fosta soţie a Briliantului.

Într-un vechi palat vienez, construit în stil baroc, printre invitaţi aleşi, în timp ce orchestra interpreta valsul Dunărea Albastră. Aici a făcut urări la miezul nopţii Cătălin Botezatu. 

Îmbrăcat într-o ţinută black tie, cu papion şi mocasini bătuţi cu pietre preţioase, creatorul de modă a fost o apariţie pe ringul de dans, unde a plutit pe ritmuri de vals alături de o femeie misterioasă. Biletele la acest Revelion exclusivist au pornit de la 300 de euro. 

Laura Cosoi, despre care se zvoneşte că ar fi însărcinată, a petrecut Anul Nou în Dubai. Actriţa a ales să vadă showul de circ La Perle, alături de soţ, apoi au cinat într-un restaurant franţuzesc. 

Pe acelaşi subiect

Adi Mutu şi-a dus soţia tocmai în Republica Dominicană. Acolo locuiesc fosta parteneră şi fiicele lor, dar Sandra are o relaţie bună cu acestea. La miezul nopţii, jumătatea lui Adi Mutu a împlinit 24 de ani, aşa că au avut un motiv în plus de sărbătoare.

Monica Gabor s-a bucurat că la miezul nopţii, petrecut în California, şi-a putut strânge în braţe fetiţa, alături de familia iubitului ei, Mister Pink.

Au fost, însă, şi foarte mulţi artişti care au petrecut pe scenă, acasă. Mai ales că noaptea dintre ani aproape că dublează tarifele artiştilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele au dat România pe locuri tot mai exotice pentru a petrece noaptea dintre ani