Antena Meniu Search
x
LIVE

Au scăpat de măşti, dar se confruntă cu altă problemă: Nu mai ştiu să zâmbească. Japonezii fac cursuri pentru a învăţa iar gestul firesc

Odată cu renunţarea la obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice, japonezii se confruntă cu o problemă cel puţin neobişnuită. Nu mai ştiu cum să zâmbească. 

De Redactia Observator la 16.05.2023, 13:46
Vezi și

O problemă serioasă, aparent, ţinând cont că din ce în ce mai mulţi japonezi apelează la cursuri de zâmbit. Acestea, au început, în multe cazuri, din timpul pandemiei când oamenii luau lecţii pe zoom şi purtau măşti transparente. Evident, în ultima perioadă, şi meseria de profesor de zâmbit a devenit din ce în ce mai căutată.

Aşa se face că una dintre cele mai celebre profesoare, Keiko Kawano, a ajuns să ţină chiar şi seminarii. Un astfel de eveniment a avut loc la începutul acestei luni la Tokyo. Participanţii, înarmaţi cu oglinzi, au învăţat cum să zâmbească frumos şi au aprofundat arta zâmbitului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Au scăpat de măşti, dar se confruntă cu altă problemă: Nu mai ştiu să zâmbească. Japonezii fac cursuri pentru a învăţa iar gestul firesc