Antena Meniu Search
x

Au vrut să arate mai bine și s-au lăsat pe mâna lui. Trei femei au ajuns la spital DESFIGURATE, după ce un medic le-a injectat botox fals

Trei femei au ajuns la spital desfigurate și cu dureri cumplite, după ce un medic din Marea Britanie, fără licență, le-a injectat botox fals.

Trei femei au ajuns la spital desfigurate și cu dureri cumplite, după ce un medic din Marea Britanie, fără licență, le-a injectat botox fals.

Marcelle King, 62 de ani, Jozette Sheppard, 46 de ani, și Carol Kingscott, (57 de ani) l-au acționat în instanță pe Ozan Melin, după ce acestea au ajuns la spital, în șoc anafilactic, după ce medicul le-ar fi injectat o soluție de botox contrafăcută.

Potrivit Daily Mail, Marcelle King a ajuns de urgență la spital, după o ședință în care Ozan Melin i-a făcut o injecție care "ustura ca o arsură de țigară".

Pe acelaşi subiect

În momentul în care l-a confruntat pe presupusul doctor, acesta i-ar fi spus: "Fără durere nu există plăcere", potrivit depoziției din timpul procesului.

În urma unei anchete declanșate de poliție, alte două victime au depus plângere la poliție.

Una dintre acestea, Jozette Sheppard a declarat că după ce i s-a injectat botox contrafăcut nu a putut mânca sau vorbi normal timp de șase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Au vrut să arate mai bine și s-au lăsat pe mâna lui. Trei femei au ajuns la spital DESFIGURATE, după ce un medic le-a injectat botox fals