Antena Meniu Search
x
LIVE

Update Auchan neagă că plănuieşte să deschisă un nou magazin în Rusia

Auchan spune că informaţia lansată de Reuters - că ar plănui să deschidă un nou magazin în Rusia, în care să vândă aproape exclusiv produse din marca proprie - este falsă.

De Redactia Observator la 14.03.2023, 15:22
Auchan nu vrea să iasă de pe piaţa din Rusia. Retailerul francez va deschide un nou magazin
Auchan nu vrea să iasă de pe piaţa din Rusia. Retailerul francez va deschide un nou magazin - Profimedia Images

Reuters a scris marţi că Auchan Retail Russia a informat că noul magazin "My Auchan" va oferi un sortiment de aproximativ 900 produse, din care 90% vor fi produse alimentare marca proprie Auchan. Compania neagă însă aceste informaţii.

Comunicatul Auchan cu privire la informaţie

"În urma publicării unei informații false de către Reuters, preluată acum de mai multe publicații media europene, Auchan neagă categoric deschiderea unui nou magazin în Rusia.

Nu, Auchan nu deschide noi magazine și nici nu creează noi spații de vânzare în Rusia.

Pe acelaşi subiect

Nu, Auchan nu și-a propus niciodată dublarea numărului de magazine în această țară. Această "informație" nu apare nicăieri în comunicările sau planurile strategice ale Auchan Rusia sau Auchan Retail. Aceasta este o știre falsă.

Da, Auchan Retail a oprit toate investițiile în filiala sa din Rusia.

Da, Auchan Retail respectă întocmai termenii embargourilor și sancțiunilor actuale, funcționând în cadrul strict al legii.

Auchan Rusia a anunțat pe 9 martie rebrandingul unui magazin deja existent în Moscova (sub marca Attak) în marca "MyAuchan", un format și o marcă de ultraproximitate inaugurate în această țară în 2016.

Auchan Retail rămâne astfel fidel angajamentului său de a rămâne deschis în Ucraina și Rusia, pentru a permite populației civile din aceste țări să aibă în continuare acces la o alimentație de calitate la cel mai corect preț. Această misiune continuă."

Prezenţa Auchan în Rusia

Decizia Auchan de a-şi menţine prezenţa în Rusia a determinat Ucraina să ceară boicotarea lanţului francez de magazine.

Auchan susţine că principala sa misiune în Rusia este de a aproviziona populaţia cu produse de calitate la preţuri accesibile.

Auchan are aproximativ 30.000 de angajaţi, 231 de magazine şi afaceri online în Rusia. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Auchan neagă că plănuieşte să deschisă un nou magazin în Rusia