Antena Meniu Search
x

Video "Au spus că e cardiac şi că a căzut". Un deţinut român din Italia a ajuns în comă la spital, cu răni grave la cap: familia crede că poliţiştii l-au bătut

Caz învăluit în mister în Italia. Un deţinut român a ajuns în comă la spital, cu răni grave la cap. Oficial, ar fi făcut o criză de inimă şi a căzut din picioare. Soţia crede că e mult mai grav - bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni petrecută în închisoare. Şi tocmai de aceea toată lumea ar încerca acum să ascundă adevărul, acuză femeia într un interviu pentru Observator.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 21:19

Vezi și

Incidentul s-a întâmplat la sfârşitul lunii iulie, în puşcăria din Sanremo. Corneliu Maxim, de 51 de ani, era deţinut acolo pentru furt. Şi stătea singur în celulă. Familia a aflat abia în august că el era, de fapt, în stare gravă, în spital.

Daniela Maxim, soţia victimei: M-a sunat o femeie care a spus că e de la penitenciar. Mi-a spus că este bolnav cu inima şi că a căzut jos şi e în comă. 

Soţia a plecat de urgenţă în Italia

Cu mare greutate a reuşit să afle unde e internat bărbatul. Apoi, povesteşte ea, s-a lovit ca de un zid. Nimeni nu îi dădea informaţii despre starea lui. Iar când a reuşit să îl vadă, a avut un şoc.

Daniela Maxim, soţia victimei: Foarte vânăt, bandajat, operat, două operaţii la cap, la creier. La ochi şi la obraji.

A reuşit să facă nişte fotografii care au ajuns şi în presa din Italia. Femeia e convinsă că soţul ei a fost victima unei agresiuni în închisoare.

Fiica victimei: La ce ne gândim noi acum este că ar fi fost agresat în închisoare, nu ar suferi de nicio boală. Şi nu ar fi fost agresat, l-a bătut poliţia. Nu a fost agresat de niciun deţinut. 

Femeia spune că va căuta adevărul şi va da în judecată penitenciarul în care a fost deţinut soţul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Au spus că e cardiac şi că a căzut". Un deţinut român din Italia a ajuns în comă la spital, cu răni grave la cap: familia crede că poliţiştii l-au bătut