Un avion s-a făcut scrum pe un aeroport din China (Video)

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 22.07.2020, 18:05.
Actualizat: 22.07.2020, 18:08

Un avion al Ethiopian Airlines s-a făcut scrum după ce a luat foc, în cursul zilei de miercuri, pe Aeroportul Internațional Pudong din Shanghai, China.

Avionul urma să ajungă cu marfă în America de Sud

Din fericire nu au existat victime, însă pagubele sunt semnificative

Handout via South China Morning Post

Primele informații arată că este vorba despre un avion cargo care urma să ajungă în America de Sud, respectiv la Sao Paulo, în Brazilia, și la Santiago, în Chile.

Conform Reuters, avionul a luat foc în momentul în care era încărcat cu marfă.

Incendiul s-a soldat cu o degajare mare de fum, iar partea de sus a aeronavei s-a topit, în mare măsură, din cauza flăcărilor.

Din fericire nu au existat victime, însă autoritățile locale au fost obligate să mute numeroase zboruri de pe Aeroportul Pudong pe Aeroportul Hongqiao, astfel că traficul a fost dat peste cap.

Pompierii au stins cu greu incendiul, iar acum se calculează pagubele înregistrate.

Reprezentanții Ethiopian Airlines susține că deocamdată nu se cunoaște motivul care a dus la producerea acestui incendiu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.