Antena Meniu Search
x

Reprezentanții Singapore Airlines au transformat unul dintre avioanele companiei în restaurant (Video)

Marile companii de zbor schimbă direcţia. Cu mare parte din flotă ținută la sol, compania Singapore Airlines a transformat un avion într-un restaurant ce promite să ofere o experiență culinară unică iubitorilor de călătorii, dar și de gastronomie. Prețurile piperate, însă, nu sunt chiar pentru buzunarul oricui. 

de Redactia Observator

la 13.10.2020, 23:41

Vezi și
  • Prețurile în restaurantul inedit al Singapore Airlines variază între 39 și 475 de dolari.

În aeronava Airbus A380 devenită restaurant, meniul clienților nu se compară cu mâncarea servită, de regulă, în avion. 

La restaurantul companiei Singapore Airlines, clienții vor degusta preparate de fine-dining. Prețurile pornesc de la 39 de dolari pentru clasa economică. Sunt, însă, mai piperate în cabina VIP. Acolo, fiecare client trebuie să achite 475 de dolari. 

Din cauza pandemiei, restaurantul funcționează la capacitate redusă. Totuși, în pofida costurilor ridicate, toate locurile au fost rezervate în doar jumătate de oră. 

Înainte de a urca la bord, temperatura fiecărui client este măsurată, iar purtarea măștii este obligatorie, până când masa este servită. 

Chansin Treenuchagron, președintele Thai Airways: Toți cei care nu pot călători cu avionul, pot mânca la clasa întâi. 

Nu este prima dată când o companie are o astfel de inițiativă. O firmă aeriană din Thailanda primește pasagerii la bord doar pentru servirea mesei. Iar în Australia sunt organizate zboruri către.nicăieri. Astfel, iubitorii de călătorii cu avionul se îmbarcă, zboară cu avionul câteva ore, iar, la final, se întorc pe același aeroport de pe care au decolat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Reprezentanții Singapore Airlines au transformat unul dintre avioanele companiei în restaurant (Video)