Antena Meniu Search
x

Foto Bacșiș de peste 2.000 de dolari lăsat de clientul unui restaurant. Omul i-a scris chelneriţei şi un mesaj inedit pe nota de plată

Surpriză pentru o chelneriţă din SUA. Un client amabil i-a lăsat un bacşiş generos de peste 2.000 de dolari. De asemenea, omul i-a lăsat şi un mesaj pe nota de plată prin care dorea să îşi exprime recunoştinţa pentru calitatea serviciilor oferite de personalul restaurantului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.01.2021, 16:07

Bacșiș de peste 2.000 de dolari lăsat de clientul unui restaurant din SUA
Kelly Amar este chelneriță la restaurantul deținut chiar de familia ei. După ce a servit clientul respectiv, femeia a rămas şocată să descopere suma pe care o plătise omul pentru serviciile oferite. - Instagram
  • O chelneriţă a primit un bacşiş generos pentru serviciile oferite
  • Clientul a dorit să facă acest gest în prag de Anul Nou

Un client amabil a dorit să lase un bacşiş generos pentru chelneriţa unui restaurant din Florida, SUA. Iniţial, omul a plătit băuturile pe care le comandase, ca mai apoi să îi lase femeii peste 2.000 de dolari, drept răsplată pentru servire.

Kelly Amar este chelneriță la restaurantul deținut chiar de familia ei. După ce a servit clientul respectiv, femeia a rămas şocată să descopere suma pe care o plătise omul pentru serviciile oferite. Chelneriţa chiar a încercat să îl întoarcă pe bărbat din drum, fiind convinsă că acesta scrisese greşit bacşişul pe nota de plată. 

În plus, se pare că misteriosul client a lăsat şi un mesaj pentru chelneriţă şi implicit pentru restaurant. Omul îi ura personalului un an mai bun, incidentul fiind în prag de Revelion. De asemenea, acesta a mai spus că este foarte încântat de fiecare dată când vine acolo pentru a comanda o băutură. 

''A fost un client obișnuit care vine o dată sau de două ori pe săptămână și nu ne așteptam la nimic de genul. Când am luat nota, am crezut că a vrut să scrie 20,21 de dolari'', a ţinut să specifice femeia.

Vremuri dificile cauzate de pandemie

Într-o postare pe Instagram, personalul restaurantului a mulțumit recent clienților lor ''uimitori'', pentru că i-au ținut în afaceri în aceste momente dificile. 

''Suntem doar un mic bar local cu sucuri și mâncare. Nici nu putem să exprimăm cât de recunoscători și umili suntem pentru clienții noștri uimitori care ne-au ținut în afaceri. Vrem să oferim mâncare excelentă și servicii mai mari. Ne străduim întotdeauna să ne asigurăm că toată lumea are o experiență memorabilă aici cu noi.''

Internauţii au apreciat postarea şi au reacţionat imediat, potrivit mirror.co.uk.

"Este uimitor! Voi meritaţi ​​cu adevărat!", a adăugat o persoană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bacșiș de peste 2.000 de dolari lăsat de clientul unui restaurant. Omul i-a scris chelneriţei şi un mesaj inedit pe nota de plată