Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 3 ani dat dispărut a fost găsit într-o pădure două zile mai târziu. Un urs ar fi avut grijă de el

Casey Hathaway, în vârstă de 3 ani, a povestit cum şi-a petrecut timpul cu un urs în cele două zile în care un oraş întreg îl căuta cu disperare. Băiatul a fost găsit în pădurile din Craven County în estul Carolinei de Nord. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.01.2019, 15:33

Băiatul le-a povestit tuturor că un urs a avut grijă de el
Băiatul le-a povestit tuturor că un urs a avut grijă de el cât timp a lipsit de acasă - Facebook/Breanna Hathaway/Craven County Sheriff’s Office

Casey Hathaway, în vârstă de 3 ani, a povestit cum şi-a petrecut timpul cu un urs în cele două zile în care un oraş întreg îl căuta cu disperare. Băiatul a fost găsit în pădurile din Craven County în estul Carolinei de Nord. 

Aproape 600 de voluntari, FBI, oficiali de stat l-au căutat pe copil în pădurile din estul Carolinei de Nord, după ce a dispărut subit din casa bunicii sale din Ernul. Se juca cu sora şi vărul său, iar alarma a fost dată în momentul în care cei doi s-au întors în casă fără el. 

Membrii familiei au căutat în pădurea din spatele casei timp de 45 de minute, înainte să sune la 911.

Băieţelul a fost găsit 48 de ore mai târziu, după ce mai multe echipe de salvare au pornit în căutarea lui. O persoană anonimă a sunat autorităţile, după ce a auzit un copil care striga după mama sa, în pădure.  

Băiatul de trei ani a fost găsit în mod miraculos în siguranță de Cpt. Shane Grier blocat într-un tufiş. Copilul a spus că şi-a petrecut timpul în compania unui urs. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șeriful din Craven, Chip Hughes, a spus că micuţul a declarat şi în faţa poliţiştilor că în momentul în care lipsea era cu un urs care a avut grijă de el în cele două zile. 

Casey şi-a petrecut ziua recuperându-se în spital, la televizor, mâncând aripioare de pui, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de 3 ani dat dispărut a fost găsit într-o pădure două zile mai târziu. Un urs ar fi avut grijă de el