Antena Meniu Search
x

O mamă și-a dus băiatul de 12 ani la spital, speriată că ar putea avea COVID-19, ca apoi să primească diagnosticul de cancer

O mamă care a mers la spital cu băiatul ei de 12 ani, speriată că ar putea fi infectat cu noul coronavirus, a descoperit că simptomele copilului erau declanșate de fapt de o formă de leucemie limfoblastică acută, nu de COVID-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.08.2020, 09:48

O mamă și-a dus băiatul de 12 ani la spital, speriată că ar putea fi COVID, ca să afle de la medici că are cancer
O mamă și-a dus băiatul de 12 ani la spital, speriată că ar putea fi COVID, ca să afle de la medici că are cancer - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Cody Lockey a ajuns la spital cu febră și simptome de gripă, iar mama lui a crezut că este infectat cu COVID-19.
  • Cauza reală a problemelor sale era forma de leucemie limfoblastică acută, care îi afectase mare parte din măduva osoasă.

Cody Lockey din Darlington, Durham, ar fi murit „în câteva săptămâni”, susțin medicii care l-au văzut pe băiat și care au recomandat începerea tratamentului de urgență.

Băiatul a fost dus la spital pe 27 iulie, când mama lui a observat că fiul ei are febră și simptome asemănătoare gripei. La momentul efectuării testului la COVID-19, Cody le-a spus medicilor că simte durere în zona inghinală și a șoldurilor, relatează ChronicleLive.

Rezultatele la test au venit negative, iar medicii i-au dat o veste îngrozitoare. Cauza reală a problemelor sale era forma de leucemie limfoblastică acută, care îi afectase mare parte din măduva osoasă.

Simptomele bolii includ oboseală, dureri osoase și, de asemenea, febră - similar cu Covid-19.

„Mama lui a crezut că este Covid și a fost șocată când rezultatul a venit negativ la coronavirus, dar a fost pozitiv la cancer. Măduva lui osoasă este plină de celule canceroase. Nu s-a răspândit nicăieri în altă parte. Are leucemie acută. Cody a început chimioterapia vineri și va rămâne la spital până când va răspunde la tratament", a povestit mătușa copilului.

O pagină GoFundMe a fost deschisă pe numele tânărului pentru a putea obține banii necesari tratamentului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O mamă și-a dus băiatul de 12 ani la spital, speriată că ar putea avea COVID-19, ca apoi să primească diagnosticul de cancer