Antena Meniu Search
x

Galerie foto Băiat de 14 ani, înjunghiat mortal în faţa unui fast-food. Şase persoane arestate, între care un copil de 13 ani, în Anglia: "Erau ca o haită de animale sălbatice"

Un băiat de 13 ani se numără printre șase arestați pentru uciderea unui adolescent urmărit și înjunghiat mortal în faţa unui fast-food. Martorii au spus că atacatorii l-au prins şi bătut pe adolescentul de doar 14 ani ca şi când erau „nişte animale sălbatice”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.06.2021, 13:23

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au arestat şase suspecţi după moartea cumplită a lui Deajohn Reid. Incidentul a avut loc în Birmingham, în faţa unui restaurant de tip fast-food.

Martor: "Erau ca o haită de animale sălbatice care roiau în jurul lui"

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost găsit la o adresă din Kingstanding în jurul orei 15.35, urmat de un alt băiat de 13 ani reţinut în zona Walsall.

Un alt bărbat în vârstă de 38 de ani și un băiat de 14 ani au fost arestați dintr-un vehicul în Cheshire în timp ce doi bărbați, în vârstă de 36 și 35 de ani, s-au predat la două secții de poliție din West Midlands. Toți cei șase au fost arestați sub suspiciunea de crimă și rămân în custodia poliției. Din primele informaţii, crima a avut loc după o răfuială între un grup de bărbaţi adulţi.

Ofiţerii ajunşi la faţa locului au încercat să îi ofere primul ajutor lui Deajohn, dar în ciuda eforturilor depuse acesta a fost declarat mort la faţa locului. După autopsie, medicul legist a confirmat că decesul a survenit în urma unei înjunghieri în zona pieptului.

Unul dintre prietenii băiatului l-a numit „un elev de top”, dar a confirmat faptul că avea probleme cu agresorii care în final şi-au făcut singuri dreptate.

Martorii au descris scenele cumplite ca „o luptă sălbatică, atacau ca nişte fiare”.

„Era un masacru, mă uitam pe fereastră, erau peste tot. Era doar un copil. Erau ca o haită de animale sălbatice care roiau în jurul lui” a povestit o mamă care a văzut momentul de la geamul apartamentului.

Potrivit anchetatorilor, victima se jucase fotbal cu prietenii şi plănuia să plece spre casă atunci când a fost atacat de cei şase, potrivit The Sun.

 „Am fost aici aseară cu mama băiatului și prietenii care s-au adunat și ei erau în mod natural inconsolabili. Și-a pierdut băiatul de 14 ani care avea o viaţă întreagă înainte. Nu se va mai întoarce niciodată acasă” a declarat Desmond Jaddoo, activist comunitar.

Activistul a adăugat că mama este „total tulburată, cu inima frântă - se simțea ca și cum ar fi sfârșitul lumii ei”.

„Nici un cuvânt nu o putea consola", a continuat. „A fost foarte, foarte dureros. Tot ce știm este că cineva a început să-l urmărească, l-au prins și a fost înjunghiat de mai multe ori. Nu știm de ce, acesta este misterul"

Poliția a declarat că victima a fost urmărită de mai mulți tineri înainte de a fi înjunghiată de unul dintre membrii grupului.

„Am făcut progrese rapide în anchetă până acum, iar aceste arestări reprezintă un pas semnificativ înainte. Ofițerii noștri au executat o serie de mandate în regiune și am lucrat cu forțele de ordine din afara zonei pentru a prinde suspecții. Încă vorbim cu martorii și trebuie să aflăm cu adevărat de la oricine a văzut sau a auzit ceva, chiar dacă ei cred că este posibil să știm deja sau nu sunt siguri cât de important este, dar orice detaliu este important. Suntem conștienți de multe zvonuri diferite care circulă despre motivul crimei, dar păstrăm o minte deschisă și urmărim toate liniile de anchetă. Rugăm oamenii să nu speculeze pe rețelele de socializare" a declarat inspectorul șef al detectivului Stu Mobberley, care conduce ancheta.

„Este o tragedie șocantă și fără sens. O altă viață tânără a fost luată mult prea curând. Avem ofițeri care stau cu familia băiatului în cele mai dificile momente din viaţa lor. Inima mea se îndreaptă spre ei. Nu vom lăsa niciun detaliu să ne scape în vânătoarea noastră pentru a-i printre pe indivizii care au făcut acest lucru, îi avem în vedere inclusiv pe cei care devin complici adăpostindu-i pe răufăcători ştiind ce au făcut” a menţionat şi inspectorul detectiv Ranj Sangha.

Ancheta este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băiat de 14 ani, înjunghiat mortal în faţa unui fast-food. Şase persoane arestate, între care un copil de 13 ani, în Anglia: "Erau ca o haită de animale sălbatice"