Antena Meniu Search
x

Un băiat orfan și-a dus singur mama moartă la groapă, pentru că nimeni nu a vrut să-l ajute

Un băiat de 17 ani și-a îngropat singur mama și i-a cărat trupul neînsuflețit pe bicicletă, la groapă, pentru că nimeni nu a vrut să-l ajute. Pe motiv că este prea sărac și face parte dintr-o castă inferioară, adolescentul din India a fost ignorat de toată lumea.

Un băiat de 17 ani și-a îngropat singur mama și i-a cărat trupul neînsuflețit pe bicicletă, la groapă, pentru că nimeni nu a vrut să-l ajute. Pe motiv că este prea sărac și face parte dintr-o castă inferioară, adolescentul din India a fost ignorat de toată lumea.

Scenele sfâșietoare au fost filmate pe un drum din Odisha, provincie din vestul Indiei. Desculț și purtând pe cap un prosop murdar, băiatul de 17 ani cară pe bicicletă trupul neînsuflețit al mamei sale, către o groapă săpată de el.

Și-a înmormântat singur mama

Adolescentul, pe numele său Saroj, a mers așa 5 kilometri, până la mormânt. A improvizat o targă, pe care a prins-o de portbagaj. Potrivit India Today, băiatul a fost oprit de un bărbat, care l-a întrebat ce are pe bicicletă.

”Este mama mea”, a răspuns băiatul cu vocea coborîtă.

Tatăl lui Saroj a murit când băiatul avea 7 ani. Acum, a rămas și fără mamă. Femeia de 45 de ani, Janki Sinhania, a murit în timp ce se ducea să aducă apă. S-a prăbușit și nu și-a mai revenit.

Băiatul duce pe biciletă trupul mamei

Refuzat pentru că e prea sărac

Sărac, băiatul a cerut ajutorul sătenilor. Însă toți l-au refuzat, inclusiv rudele, pe motiv că face parte dintr-o castă inferioară. Din același motiv, i-a fost refuzată inclusiv incinerarea trupului, așa cum e tradiția locală.

Adolescentul a fost nevoit astfel să sape singur o groapă în pădure și să-și înmormânteze singur mama. Nimeni nu a vrut să vină nici măcar la înmormântare. Cazul a provocat indignare în India, mai ales după ce televiziunile au difuzat imaginile cu băiatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, presa a dezvăluit că, după moartea mamei, rudele din sat au anunțat poliția, care a venit și a făcut fotografii. Polițiștii au spus băiatului că trupul femeii trebuie dus la spital, pentru autopsie, spune International Business Times.

Saroj mai are acum doar o soră, alături de care trăiește în casa părinților, în satul Karpabahal, care nu are drumuri asfaltate și nici acces la un spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un băiat orfan și-a dus singur mama moartă la groapă, pentru că nimeni nu a vrut să-l ajute