Antena Meniu Search
x

Băieţel de trei ani blocat într-un aparat de jucării, după ce a încercat să câştige un urs de pluş

Situaţie comică pentru un băieţel de trei ani. Copilul voia cu disperare să câştige un ursuleţ de pluş la un aparat cu jucării, încât a ajuns blocat cu totul în tonomat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.05.2019, 12:27

Situaţie comică pentru un băieţel de trei ani. Copilul voia cu disperare să câştige un ursuleţ de pluş la un aparat cu jucării, încât a ajuns blocat cu totul în tonomat.

Natalie Draper, în vârstă de 37 de ani, i-a dus pe Noe și pe fratele său geamăn la centrul de joacă din Mansfield, Nottinghamshire, când a avut loc incidentul amuzant.

Băieţelul de trei ani a reuşit să intre cu totul în aparatul cu jucării pentru a se asigura că ajunge la un ursuleţ de pluş pe care şi-l dorea neapărat.

Femeia l-a lăsat pe băiat în compania unui prieten, timp în care i-a dus fratele la toaletă. Când s-a întors, o altă persoană din mall a întrebat-o: "Băieţelul tău e cel din aparat?”

Copil blocat într-un aparat de jucării 

Când s-a întors spre automatul de jucării l-a văzut pe Noah încercând să ajungă la ursuleţul preferat.

“Îi luasem cu mine la un centru de joacă în interiorul unui mall pentru a-i distra dimineaţa, dar nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Câteva minute am lipsit pentru a-l duce pe Joel la toaletă şi l-am lăsat pe Noah să se joace cu un prieten. Când m-am întors, o doamnă m-a întrebat dacă băiatul meu e acolo, la care am răspuns “Unde?” Apoi am descoperit ce se întâmplase” a povestit Natalie.

După 10 minute, trei lacăte rupte şi un semn “aparat nefuncţional” plasat pe maşinărie, Noah s-a reunit cu mama sa, care a avut în final şansa să râdă de situaţie.

“Din fericire echipa de salvare l-a scos în decurs de 10 minute, iar acum ştiu că este în siguranţă, nevătămat. Acum pot să râd de ce s-a întâmpla” a mai declarat femeia.

În ciuda faptului că a reușit să râdă de situația de acum, Natalie a descris experienţa ca fiind ”cele mai terifiante 10 minute” din viaţa ei.

"Deoarece mașina era a unor colaboratori, nimeni de la centrul de joacă nu avea chei pentru a o putea debloca, aşa că au trebuit să spargă lacătele folosind o şurubelniţă, iar apoi să răsucească încuietoarea cu un cuţit. Aşa au rupt uşa şi l-au scos afară” a spus Natalie.

Conform Mirror, totul s-a terminat cu bine în final, iar băieţelul a obţinut ceea ce şi-a dorit.

“Tot ce voia era un ursuleţ de pluş, dacă mi-ar fi cerut banii pe care îi aveam pentru a-l putea cumpăra, nu am fi ajuns la această extremă” a mai spus mama băieţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băieţel de trei ani blocat într-un aparat de jucării, după ce a încercat să câştige un urs de pluş