Antena Meniu Search
x

Noile atracţii ale Japoniei! Băile comunale au devenit o afacere extrem de profitabilă

În special atunci când modalitatea de a-şi atrage clientela este una extrem de inedită. Mai exact, proprietarul unei băi comunale le oferă clienţilor oportunitatea de a lua parte la diferite cursuri.în pielea goală! Iar pentru cei ruşinoşi există, fireşte, prosoape, cu care se pot acoperi.

Vezi și

În special atunci când modalitatea de a-şi atrage clientela este una extrem de inedită. Mai exact, proprietarul unei băi comunale le oferă clienţilor oportunitatea de a lua parte la diferite cursuri în pielea goală! Iar pentru cei ruşinoşi există, fireşte, prosoape, cu care se pot acoperi.

Băile comunale din Tokyo şi-au pierdut succesul de care se bucurau acum ceva timp. Dar nu pentru mult timp. Un proprietar a decis să transforme această activitate, într-una ceva mai distractivă, educativă şi inedită! Acum, clienţii pot lua parte la diferite cursuri în timp ce se relaxeză în apă goi.

În plus, oricine poate fi cursant şi oricine poate fi profesor.

Spre exemplu, la cursul din 27 mai, au luat parte 9 bărbaţi. Lecţia a fost legată de jocul GO, un joc asemănător cu cel de şah. Participanţii au ales, însă, să poarte prosop. Deşi acesta nu este obligatoriu.

Iar cursurile nu sunt scumpe deloc. Clienţii plătesc aproximativ echivalentul a 4 dolari pentru taxa de admitere. Înfiinţată în 1939, baia comunală "Sunrise Bath House" obişnuia să aibă 500 de clienţi pe zi, însă numărul lor s-a redus treptat până la 100. Cei mai mulţi clienţi sunt totuşi bărbaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Noile atracţii ale Japoniei! Băile comunale au devenit o afacere extrem de profitabilă