Antena Meniu Search
x

Un bărbat a furat un Ferrari de 2 milioane € în câteva secunde

Un bărbat căutat de autorităţi a reuşit să fure un Ferrari 288 GTO din 1985 ce i-a aparţinut pilotului de F1 Eddie Irvine, în numai câteva secunde.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 14:27

Un bărbat căutat de autorităţi a reuşit să fure un Ferrari 288 GTO din 1985 ce i-a aparţinut pilotului de F1 Eddie Irvine, în numai câteva secunde.

Totul s-a întâmplat la un dealer auto din Dusseldorf (Germania), acolo unde bărbatul s-a prezentat pentru a face un test drive cu maşina.

Suspectul a venit la dealer cu un taxi şi s-a arătat interesat de achiziţionarea maşinii. Astfel, reprezentanţii dealer-ului Ferrari i-au permis bărbatului să facă un test drive cu maşina.

După o plimbare de două ore cu Ferarri-ul de aproape două milioane de euro, suspectul a oprit maşina în faţa reprezentanţei, iar în momentul în care angajatul dealer-ului a coborât, a accelerat puternic şi s-a făcut nevăzut.

Maşina ce a aparţinut pilotului de Formula 1 Eddie Irvine a fost găsită ulterior într-un garaj din oraşul Grevenbroich, în apropiere de Dusseldorf, după ce poliţiştii au primit mai multe informaţii de la martori, notează thesun.co.uk.

Poliţiştii germani au publicat o imagine cu suspectul în speranţa că vor reuşi să îl identifice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a furat un Ferrari de 2 milioane € în câteva secunde