Antena Meniu Search
x

Bărbat internat în stare critică cu Covid-19, la o lună după ce a fost vaccinat cu Johnson & Johnson, în SUA

Un bărbat din New Jersey a fost internat în spital cu Covid-19, în ciuda faptului că a primit luna trecută vaccinul împotriva coronavirusului cu doză unică Johnson & Johnson.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.04.2021, 10:01

Bărbat internat în stare critică cu Covid-19, la o lună după ce a fost vaccinat cu Johnson & Johnson, în SUA
Bărbat internat în stare critică cu Covid-19, la o lună după ce a fost vaccinat cu Johnson & Johnson, în SUA - nypost.com
  • Bărbatul a fost vaccinat cu vaccinul împotriva Covid-19 pe 6 martie.
  • Pe 1 aprilie, testul Covid în cazul său a fost pozitiv.

Francisco Cosme, în vârstă de 52 de ani, din Edison, a făcut pneumonie la câteva săptămâni după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19, pe 6 martie, potrivit nypost.com.

La 1 aprilie, bărbatul a aflat că testul pentru coronavirus este pozitiv și a fost internat în spital, unde se află în continuare, în stare critică. 

Infectarea cu Covid-19 după vaccinare, posibilă, dar nu obișnuită

Odată cu lansarea campaniilor de vaccinare, mulți s-au întrebat dacă oamenii pot contracta virusul în condițiile în care au fost imunizați. Experții și oficialii spun că, deși este posibil, nu este ceva obișnuit.

Comisarul pentru Sănătate din New Jersey, Judy Persichilli, a declarat luni, în cadrul unui briefing, că autoritățile cunosc cazul lui Francisco Cosme și urmăresc evoluția sa.

Potrivit New York Post, Francisco Cosme a continuat să poarte mască și să mențină distanța fizică, chiar și după ce a fost vaccinat. Dar pe 1 aprilie a început să se simtă obosit. De asemenea, avea nasul înfundat, dureri în gât și făcea febră.

Simptomele bărbatului după vaccinare: nas înfundat, febră și durere de gât

Bărbatul a făcut un test Covid-19 în aceeași zi, iar rezultatul a fost pozitiv. 

Săptămâna trecută, simptomele sale s-au înrăutățit, potrivit publicației. Raportul spunea că fiica sa - care în acel moment îl vizita pe tatăl ei - a sunat la 911 și a fost transportat la Centrul Medical Kennedy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bărbat internat în stare critică cu Covid-19, la o lună după ce a fost vaccinat cu Johnson & Johnson, în SUA