Antena Meniu Search
x

Scene de coşmar, în plină stradă. Un bărbat aproape că o spulberă cu maşina pe soţia sa, după ce femeia îi cere să divorţeze (Video)

Un bărbat aproape că o spulberă cu maşina pe soţia sa, imediat ce aceasta iese din autovehicul şi traversează strada. Cei doi avuseseră o ceartă aprinsă, în urma căreia femeia de 26 de ani i-a cerut divorţul. 

Un bărbat aproape că o spulberă cu maşina pe soţia sa, după ce femeie îi cere să divorţeze
Un bărbat aproape că o spulberă cu maşina pe soţia sa, după ce femeie îi cere să divorţeze - Sursă: Daily Mail

Scene şocante surprinse în plină stradă. Un bărbat aproape că o spulberă cu maşina pe soţia sa, imediat ce aceasta iese din autovehicul şi traversează strada. Cei doi avuseseră o ceartă aprinsă, în urma căreia femeia de 26 de ani i-a cerut divorţul. 

Bărbatul nu a primit deloc bine vestea despărţirii, şi-a pierdut cumpătul, iar într-un moment de nebunie, pare că a vrut să îşi ucidă soţia, în plină stradă, într-un oraş din Rusia.

Momentul în care se apropie de femeie, cu viteză, a fost surprins de camerele de supraveghere stradale. 

Tânăra abia ce ieşise din maşină după scandalul monstru, cu intenţia de a traversa strada.

Bărbatul goneşte cu mare viteză spre ea şi o loveşte puternic cu partea stângă a maşinii. Femeia cade imediat la pământ, însă, ca prin minune, reuşeşte să se ridice singură. 

În momentul în care o loveşte, soţul agresiv opreşte maşina şi pare că vrea să iasă după ea, potrivit imaginilor suprinse de camerele video. 

Trecătorii i-au sărit imediat femeii în ajutor, chemând o ambulanţă şi un echipaj de poliţie. Tânăra s-a ales doar cu câteva răni.

Autorităţile locale investighează cazul şi nu se cunosc încă detalii despre decizia pe care au luat-o în privinţa agresorului.

Sursă: dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Scene de coşmar, în plină stradă. Un bărbat aproape că o spulberă cu maşina pe soţia sa, după ce femeia îi cere să divorţeze (Video)