Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a vândut fetiţa de un an pe internet, ca să-şi achite datoriile la jocurile de noroc

Un bărbat a fost arestat, după ce şi-a vândut fiica de un an cu 7.000 de euro pe internet. Omul avea nevoie de bani ca să-şi achite datoriile la jocurile de noroc. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.03.2019, 22:16

Bărbatul şi-a vândut copilul pe internet
Bărbatul avea datorii mari la jocurile de noroc - Profimedia

Un bărbat a fost arestat, după ce şi-a vândut fiica de un an cu 7.000 de euro pe internet. Omul avea nevoie de bani ca să-şi achite datoriile la jocurile de noroc. 

Omul, pe numele său de familie Jiang, din sud-vestul Chinei, şi-a vândut propriul copil online ca să-şi poată achita datoriile făcute la jocurile de noroc. Pentru 7.000 de euro, fetiţa a fost încredinţată unui cuplu. 

Şomerul din Guiyang, provincia Guizhou, a luat apoi fetiţa şi i-a spus soţiei că o va duce să stea la bunica ei, la aproximativ 140 de kilometri distanţă de casă. 

După ce, timp de 3 luni, femeia nu a primit un telefon şi nu a aflat veşti despre copila ei, a devenit suspicioasă.  De fiecare dată când îşi întreba soţul ce face fata, când se va întoarce acasă, el găsea diferite scuze pentru a justifica dispariţia copilului, dar şi motive pentru care aceasta a fost lăsată în grija bunicii. 

În urmă cu câteva zile, femeia i-a verificat telefonul soţului şi din greşeală a găsit câteva capturi de ecran în care apăreau conversaţiile dintre el şi cumpărătorii fiicei sale. Femeia a rămas stupefiată când a realizat că propria ei fiică fusese vândută pentru a acoperi datorii la jocuri de noroc şi a luat imediat legătura cu bunica. 

Ulterior a raportat incidentul şi la poliţia din districtul Qianling. În urma investigațiilor, bărbatul a recunoscut că avea datorii prea mari şi a luat măsura extremă, după ce a văzut un anunţ online despre adopţii. 

Mai mult, omul a minţit şi cumpărătorii, un cuplu din Zhoushan, provincia Zhejiang. .

Invenţia colosală a bărbatului: nu îşi mai putea permite să crească fetiţa lăsată în grija lui, după ce părinţii ei adevăraţi ar fi murit

Totul mersese ca pe roate, adopţia fusese făcută, banii intraţi în contul său, aşa că a luat copilul şi l-a dus la mai bine de 1.850 de kilometrii distanţă de casă. 

Mulţumită poliţiştilor, copila a fost localizată şi adusă înapoi acasă, în grija mamei sale. 

Conform Daily Mail, bărbatul a fost arestat în urma suspiciunii de trafic de persoane, urmând ca la finalul anchetei să fie sancţionat în consecinţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a vândut fetiţa de un an pe internet, ca să-şi achite datoriile la jocurile de noroc