Antena Meniu Search
x

Bătrân vitezoman cu Mercedes și plin de nervi a provocat un dezastru pe autostradă, în Germania

Un bătrân vitezoman cu Mercedes și plin de nervi a provocat un dezastru pe autostradă, în Germania. Trei mașini s-au făcut praf, trei șoferi au fost duși la spital, doi în stare critică.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.10.2020, 09:01

  • Trei mașini distruse din cauza unei șcanări în trafic.
  • Vinovatul a scăpat nevătămat și cu mașina intactă.

Într-un grav accident rutier de pe Autostrada 4, lângă Kerpen-Buir (direcția Koln), trei persoane au fost rănite sâmbătă dimineață, în jurul orei 9:30.

După cum a anunțat poliția , autostrada a fost parțial blocată până la ora 13:00 în direcția Koln, deoarece erau în curs lucrări de curățenie, după dezastrul lăsat în urmă de cei implicați în accident.

Accidentul s-a produs, potrivit poliției, citată de Bild, din cauza unei dispute între doi șoferi. Un șofer rula relativ lent pe banda din stânga, ceea ce l-a supărat pe bărbatul care conducea în spate lui. Șoferul de 74de ani al unui Audi și un șofer cu Mercedes, 55 de ani, circulau spre Koln, primul cu viteză redusă, ceea ce l-a umplut de nervi pe al doilea. 

Potrivit martorilor, șoferul Mercedes-ului a condus mai întâi parelel cu celălalt, gesticulând sălbatic, apoi l-a depășit și s-a băgat în fața lui, punând frână brusc.

Pe acelaşi subiect

A fost momentul când un al treilea șofer care circula în spatele lor a trebuit să frâneze puternic, iar alte două vehicule au intrat apoi în el și în parapetele de pe mijlocul autostrăzii.

"Pentru a nu intra în Audi-ul care a frânat puternic, un șofer cu Ford Focus (39 de ani) din spatele acestuia, a trebuit să frâneze și el brusc.", relatează poliția. Șoferul de 29 de ani al unui Ford Fusion a observat acest lucru prea târziu, a lovit în plin mai întâi Focus-ul, apoi parapetele central.

Apoi, un șofer cu Mitsubishi (59 de ani) a intrat și el în ei.

Urmele accidentului s-au întins pe mai bine de 100 de metri. Piesele sărite din mașinile rupte au blocat benzile. Șofer care a provocat tot dezastrul a scăpat fără vreo zgârietură și cu mașina intactă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bătrân vitezoman cu Mercedes și plin de nervi a provocat un dezastru pe autostradă, în Germania