Antena Meniu Search
x

O tânără mamă şi-a lăsat bebeluşul de 11 luni în grija bunicilor şi a plecat de acasă. Când s-a întors, copilul murise

Un bebeluş de 11 luni a fost găsit mort chiar de mama sa, după ce bunicul s-a îmbătat şi l-a aruncat în cuptorul încins. Femeia îl lăsase în grija părinţilor ei şi plecase de acasă. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.01.2019, 13:06

Mama bebeluşului îl lăsase în grija bunicilor cât timp era plecat
Bebeluşul de 11 luni a murit în condiţii teribile, în grija bunicilor - east2westnews

Un bebeluş de 11 luni a fost găsit mort chiar de mama sa, după ce bunicul s-a îmbătat şi l-a aruncat în cuptorul încins. Femeia îl lăsase în grija părinţilor ei şi plecase de acasă. 

Pat Maxim Sagalakov a fost lăsat de mama sa, Viktoria, în vârstă de 20 de ani, în grija părinților săi din districtul Khakassia, satul Kharoy din Rusia. Când s-a întors, femeia a descoperit rămăşiţele copilului în cuptorul familiei

"Bunicii s-au îmbătat și au ucis copilul", a declarat Comitetul regional de investigație, însărcinat cu cercetarea infracțiunilor grave.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma unei anchete criminalistice, dar se crede că bebeluşul a murit de la incinerare după ce a fost ars viu.

Un vecin a povestit cum bărbatul de 47 de ani, bunicul copilului se întorsese de afară, beat, după ce băuse vodcă şi că ar fi aruncat copilul în cuptor.

Ambii bunici au fost arestați și o anchetă penală a fost lansată în "asasinarea deliberată a minorului neajutorat", au declarat surse ale legii.

Vecinul Evgeniy Borgoyakov a declarat pentru televiziunea rusă că bunicul "a înnebunit din cauza alcoolului”.

"S-a întors acasă și am auzit când a împins copilul în soba cu lemne. Asta a fost.” a mai spus omul.

Mama, Viktoria Sagalakova, în vârstă de 20 de ani, a lăsat un mesaj emoțional pe reţelele de socializare, devastată în urma tragediei:

"Odihneşte-te în pace, iubitul meu fiu. Dragul meu fiu, durerea mea nu încetează nici măcar o clipă. Cum o să mă descurc gândindu-mă că nu ești cu mine? Nu te pot îmbrățișa. Doar fotografia ta este aici cu chipul tău bun şi delicat.

Mă uit la poza ta și zâmbesc. Mi-e dor de tine atât de mult fiul meu. Vino să mă vezi doar o secundă. Vino să mă vezi în visele mele. Știu că vezi totul acum pentru că zbori așa de înalt.”

O rudă care locuia în apropiere, Natalia Sagatayeva, a fost complet şocată la aflarea veştii şi a spus că bunicii i-au îngrijit de multe ori copilului, în timp ce mama era departe la muncă: “ Nu pot să cred, sunt şocată, ei aua vut grijă de băiat, l-au hrănit. Copiii mei s-au jucat cu el”.

Bunicii riscă acum pedeapsa cu moartea, dacă vor fi condamnaţi în urma tragediei întâmplate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără mamă şi-a lăsat bebeluşul de 11 luni în grija bunicilor şi a plecat de acasă. Când s-a întors, copilul murise