Antena Meniu Search
x

Bebeluș scăpat din mâini de medic, imediat după naștere, în Statele Unite (Video)

Imaginile postate pe Facebook de către un cuplu din statul american Arizona, în care un medic scapă din mâini un bebeluș nou-născut, au devenit virale, fiind vizionate de peste 100.000 de ori.

de Redactia Observator

la 04.05.2019, 15:28

Copil scăpat din mâini la naștere
Bebelușul, născut prematur, a fost scăpat din mâini de către un cadru medical imediat după naștere - captură video Facebook

Imaginile postate pe Facebook de către un cuplu din statul american Arizona, în care un medic scapă din mâini un bebeluș nou-născut, au devenit virale, fiind vizionate de peste 100.000 de ori.

Incidentul a avut loc la o unitate medicală din Chandler, un oraș din centrul Arizonei. Copila, născută prematur, a fost scăpată pe o masă de către medicul care a adus-o pe lume, la doar câteva secunde după naștere. 

Potrivit ABC15, părinții au publicat înregistrarea pe internet, fiind frustrați de lipsa explicațiilor și a scuzelor oficiale. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilele gemene, Morgan și Madison, au venit pe lume de Valentine's Day, la doar câteva minute distanță. Părinții au mărturisit că a fost una dintre cele mai frumoase zile ale vieții lor, cu excepția unui moment pe care nu îl pot șterge din memorie. 

Reacția unei asistente a evitat o tragedie

"Cumva mi-am promis că nu mă voi mai uita la înregistrare niciodată", a povestit mama fetițelor, Monique.

Pe imaginile surprise în sala de naștere chiar de către soțul femeii se poate observa cum medicul ia nou-născutul în brațe, însă îl scapă pe o masă din încăpere. Doar reacția uimitoare a unei asistente a făcut ca bebeșușul să nu cadă pe podea, într-un impact ce ar fi putut să-i fie fatal.

"M-am enervat foarte tare. Am oprit înregistrarea. I-am spus <<mi-ai scăpat copilul>>. A avut o expresie nonșalantă pe față. Apoi i-am arătat înregistarea și nu a mai avut nimic de zis", a povestit, la rândul lui Derrick.

Deși copila este bine, cu excepția faptul că tremură mai mult decât ar fi normal, o investigație ulterioară a scos la iveală faptul că avea o mică hemoragie pe creier. Însă o asistentă a declarat pentru ABC15 că astfel de situații sunt des întâlnite în cazul copiilor născuți prematur și nu cauzează efecte pe termen lung.

"Simt că a fost tratată ca un sac de cartofi"

O altă asistentă a declarat că, în haosul sălilor de naștere, se mai întâmplă accidente, în special când medicii încearcă să se asigură că bebelușii veniți pe lume prematur respiră și au funcții vitale. Ea a precizat că, deși imaginile par șocante, căderea a fost minoră și nu i-ar fi cauzat răni fetiței.

"Din cauza legilor cu privire la protecția vvieții private a pacienților și a cererii familiei de a nu face publice informații, nu putem comenta pe acest subiect. Siguranța pacienților noștri și a familiilor acestora este prioritatea noastră. Echipa medicată de la Dignity Health Chandler Regional Medical Center ia acest caz cu maximă seriozitate și lucrează pentru a face o investigație amănunțită", a reacționat conducerea spitalului, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Bebeluș scăpat din mâini de medic, imediat după naștere, în Statele Unite (Video)