Antena Meniu Search
x

"Bebelușul a trăit cel puțin 30 de minute". O unguroaică și-a mutilat și ucis băiețelul nou-născut, apoi a ascuns cadavrul într-un congelator

Angela, o tânără unguroaică în vârstă de 33 de ani, a adus pe lume cel puțin șapte copii. Pe șase dintre ei i-a lăsat în țara natală, în viață. Ultimul copil, însă, pe care l-a născut în Germania, a murit în chinuri groaznice, la scurt timp după naștere. Băiețelul a fost ucis de propria mamă, care i-a ascuns apoi cadavrul într-un congelator. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.01.2023, 10:10

În această clădire din Sachsendorf au fost cazați muncitorii maghiari. Tot aici a fost descoperit cadavrul copilului - Haig Latchinian via lvz.de

Oroarea a avut loc în Germania, la sfârșitul lunii octombrie 2021, iar miercuri, magistrații tribunalului regional Leipzig au condamnat-o pe tânăra mamă la închisoare pe viață pentru omor, scrie Bild

Cadavrul copilașului, descoperit în congelator de un muncitor

În vara anului 2021, Angela s-a mutat în Germania cu noul partener de viață, și locuia într-o clădire din Wurzen, închiriată pentru muncitorii sezonieri care lucrau într-o fabrică de pește din Mutzschen. Un coleg al femeii de 33 de ani a fost cel care a descoperit în congelator trupul fără viață al băețelului nou-născut. Pe 10 noiembrie 2021, s-a uitat într-unul dintre frigidere, curios că fusese din nou pus în funcțiune.

"Era o pungă în congelator", a explicat bărbatul de 45 de ani. Inițial, a crezut că în ea este carne pentru gulaș, dar, când s-a uitat mai atent, a descoperit cadavrul micuțului și a dat alarma. 

Pe acelaşi subiect

Bebelușul avea răni înjunghiate

La începutul procesului, vara trecută, mama a negat că și-a ucis copilul, prezentând instanței o poveste absurdă: ar fi născut în toaleta comună, iar un bărbat tatuat i-a smuls copilul, pe care, din acel moment, nu l-a mai văzut. 

Potrivit medicului legist, pe trupul bebelușului au fost găsite unsprezece răni prin înjunghiere și tăieturi la nivelul gâtului. Potrivit parchetului, mama a ucis bebelușul pentru că îl considera "un factor perturbator în planificarea vieții". "A trăit cel puțin 30 de minute. Ai ucis cu cruzime un om", a spus judecătorul Hans Weiß, potrivit saechsische.de.

Angela venise în Germania cu câteva luni înainte de crimă. În Ungaria, ea a lăsat șase copii minori, dintre care cinci sunt în prezent îngrijiți de bunica paternă. Iubitul femeii și tatăl băiețelului a fost inițial în arest. Ancheta, însă, nu a confirmat vreo suspiciune la adresa sa, bărbatul fiind eliberat.

Angela B. a fost condamnată la închisoare pe viață. Ea se afla în arest din 11 noiembrie 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Bebelușul a trăit cel puțin 30 de minute". O unguroaică și-a mutilat și ucis băiețelul nou-născut, apoi a ascuns cadavrul într-un congelator