Antena Meniu Search
x

Copil de 13 ani din Zalău, găsit de familie mort în casă. Au chemat disperaţi ambulanţa, dar era prea târziu

Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit mort în locuința sa din Zalău, județul Sălaj. Trupul său neînsufleţit a fost descoperit chiar de membrii familiei, care au chemat imediat Ambulanţa. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-l resuscita pe copil. Poliția a deschis o anchetă.

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 21:33

Au chemat disperaţi ambulanţa, dar era prea târziu
Au chemat disperaţi ambulanţa, dar era prea târziu - Shutterstock

Polițiștii din Sălaj au fost sesizați prin Serviciul de Urgenţă 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă. „La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, transmite Poliția Sălaj, potrivit Mediafax.

Copilul de 13 ani, găsit mort în casă

ISU Sălaj a realizat manevrele de resuscitare, însă nu s-a putut face nimic pentru salvarea copilului. „La dispeceratul ISU-Ambulanță am primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța un caz medical pe Aleea K Karoli din Zalău. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care găsește la locul intervenției o persoană inconștientă. S-au efectuat manevre de resuscitare, rămase fără succes, persoana fiind declarata decedat”, transmite ISU Sălaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil de 13 ani din Zalău, găsit de familie mort în casă. Au chemat disperaţi ambulanţa, dar era prea târziu