Antena Meniu Search
x

Bebeluşul-miracol, care a supravieţuit cutremurului din Turcia, s-a reunit cu mama sa, după 54 de zile

A fost scos de sub dărâmături după 128 de ore, iar acum Vetin Begdas, bebeluşul-miracol, s-a întors în braţele mamei sale. 

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 11:10

Bebeluşul-miracol, care a supravieţuit cutremurului din Turcia, s-a reunit cu mama sa, după 54 de zile - aa.com.tr

Un bebeluș supraviețuitor al cutremurului din Turcia a fost reunit cu mama după 54 de zile. Vetin Begdas, în vârstă de 3,5 luni, a fost scos dintre dărâmături la 128 de ore după ce cutremurele au lovit țara pe 6 februarie.

S-a întors în braţele mamei

Vetin Begdas, în vârstă de trei luni și jumătate - pe care oficialii din sănătate în numesc "Misterul" (Gizem în turcă) - a fost salvat în provincia Hatay, la 128 de ore după cutremurul care a lovit țara pe 6 februarie. A fost apoi transferat la un spital din capitala Ankara, potrivit Anadolu, citat de Mediafax.

În weekend, ministrul Familiei și Serviciilor Sociale, Derya Yanik, a reunit copilul cu mama sa, Yasemin Begdas, în provincia Adana, unde aceasta din urmă primește în prezent tratament medical. Bebelușul și mama au fost reuniți grație unui test ADN care a dovedit legătura dintre ei.

Tatăl și cei doi frați ai bebelușului și-au pierdut viața în cutremurele care au ucis peste 50.000 de persoane. "Copilul este cu adevărat un miracol. Faptul că a supraviețuit și că nu are probleme de sănătate ne-a atins la inimă", a declarat Yanik.

"'Mystery' este acum și copilul nostru", a spus ministrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Bebeluşul-miracol, care a supravieţuit cutremurului din Turcia, s-a reunit cu mama sa, după 54 de zile