Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Beyonce a urcat pe scenă alături de Kamala Harris, la mitingul pentru dreptul la avort din Texas. În acelaşi stat, Trump a vorbit despre migraţia ilegală

Beyonce a apărut pe scenă alături de Kamala Harris la mitingul din Texas. Artista, care şi-a exprimat susţinerea pentru democrată, a vorbit despre nevoia ca fiecare femeie să aibă dreptul să ia decizii când vine vorba de corpul ei. Şi Trump a avut un miting în Texas unde a vorbit despre migranţii care intră ilegal în Statele Unite. 

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 10:08

Beyoncé a apărut ca o divă la mitingul din oraşul său natal ţinându-se de mână cu artista Kelly Rowland. Împreună şi-au exprimat sprijinul deplin pentru candidata democraţilor. 

"Nu sunt aici ca o celebritate, nu sunt aici ca un politician, sunt aici ca mamă. O mamă căreia îi pasă profund de lumea în care trăiesc copiii mei şi copiii voştri. O lume în care avem libertatea să avem control asupra corpurilor noastre", a declarat Beyoncé.

Donald Trump, discurs despre migraţie ilegală

Vezi și

Mai apoi, şi-a făcut apariţia Kamala Harris care a continuat să vorbească despre drepturile femeilor. Tot în Texas a fost şi Donald Trump. Republicanul s-a axat aici pe graniţa Statelor Unite cu Mexicul şi a vorbit despre migranţii care ajung ilegal pe teritorul american.

Pe acelaşi subiect

"Sub administraţia Trump, vom pune capăt acestei invazii a migranţilor şi vom deporta fiecare infractor extraterestru care are ca ţintă fiicele noastre, copiii noştri, familiile noastre şi ale celorlalţi. Vor dispărea. Vor dispărea rapid", a spus Donald Trump.

Între timp, susţinerea fostului preşedinte american continuă să crească. Tabloidul New York Post, din cadrul imperiului media al lui Rupert Murdoch, şi-a îndemnat cititorii să voteze pentru candidatul republican la alegerile prezidenţiale. În schimb, The Washington Post a anunțat că nu va susține niciun candidat, fiind o premieră în ultimele decenii. 

Trump este însă în mijlocul unui nou scandal sexual

Un fotomodel şi fostă iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, mort în închisoare după ce a fost condamant pentru pedofilie, susţine că a fost agresată sexual de Trump în urmă cu 30 de ani.   

Chiar dacă o parte din sondajele electorale o dau câştigătoare pe muchie de cuţit pe Kamala Harris, casele de pariuri primesc sume exorbitante de la cei care sunt convinşi că Trump va câştiga alegerile. Un investitor francez a pariat peste 35 de milioane de dolari că republicanul va câştiga un nou mandat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Ştiri externe » Beyonce a urcat pe scenă alături de Kamala Harris, la mitingul pentru dreptul la avort din Texas. În acelaşi stat, Trump a vorbit despre migraţia ilegală