Antena Meniu Search
x

Bill Gates, ţinta ironiilor după ce s-a infectat cu Covid-19. "Să se strângă fonduri pentru a-l ajuta"

Bill Gates, fondatorul Microsoft și unul dintre cei mai importanți susținători ai campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, a anunțat miercuri că suferă de Covid-19. la scurt timp, anunțul a fost urmat și de un val de ironii, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 12.05.2022, 16:58

Bill Gates a anunțat că s-a infectat cu Covid-19.
Bill Gates - Profimedia

Miliardarul a făcut anunțul pe contul său de Twitter și a adăugat că urmează să intre în izolare și că va urma recomandările medicilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am fost testat pozitiv pentru COVID. Prezint simptome uşoare şi urmez recomandările experţilor să mă izolez până când voi fi din nou sănătos, a notat Bill Gates în mesajul său.

În mesajele pe care le-a trimis la scurt timp, Gates a explicat că este norocos că a făcut cele două doze recomandate și boosterul, dar și că are acces la testarea și îngrijiri medicale de calitate.

Pe acelaşi subiect

Vestea îmbolnăvirii lui Bill Gates a venit cu puțin timp înainte de prima reuniune fizică a fundației pe care a fondat-o după doi ani de pandemie. Miliardarul a explicat că va participa online la ședință pentru a le mulțumi colaboratorilor săi pentru munca depusă.

Val de ironii după vestea infectării

Dată fiind prezența sa în spațiul public din timpul pandemiei, dar și fondurile pe care fundația sa le-a investit în dezvoltarea serurilor împotriva Covid-19, vestea îmbolnăvirii lui Bill Gates a fost primită cu ironii, unele dintre acestea scrise de antivacciniști.

"Bill Gates, testat pozitiv pentru că nu a primit a cincea doză", a scris unul dintre internauți.

Astfel de comentarii au fost dublate de îndemnuri ironice precum "să se strângă fonduri pentru a-l ajuta în acest proces". Asta în timp ce unii au ales să facă glume despre numărul de doze pe care miliardarul și le-a făcut până în momentul infectării.

Conspirațiile din timpul pandemiei despre Bill Gates

Activitatea sa din timpul pandemiei, dar și semnalele de alarmă pe care le-a tras înainte de răspândirea Covid-19 au făcut din Bill Gates una dintre țintele conspirațiilor din ultimii ani.

El a avertizat despre perspectiva unei pandemii chiar din 2015, în timpul unei conferințe în care a subliniat faptul că, în acel moment, statele lumii nu erau pregătite să înfrunte un astfel de pericol.

În timpul pandemiei Covid-19, gates a fost una dintre cele mai active voci care au susținut distanțarea socială și măsurile de protecție.

În plus, fundația sa a anunțat în urmă cu câteva luni că va oferi 120 de milioane de dolari pentru a crește accesul la medicamentele generice folosite în țările sărace pentru tratarea infecției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Bill Gates, ţinta ironiilor după ce s-a infectat cu Covid-19. "Să se strângă fonduri pentru a-l ajuta"